Franki je napisao(la):Je li ih bojis ili nesto odmah umjesas u beton? Mislim ako se od obicnog betona pravi to
badboy je napisao(la):Dajdza ko dajdza ... Jbg stara lopovska skola ... Dobro sam se posvadjao snjim mislim da mi vise u kucu nece nikada , stari se isto tako naljutio ..
--------
Solomaher : imas li ti ovih za prodati kalupa ??
---------
Solomaher je napisao(la):Franki je napisao(la):Mirsado je napisao(la):ima li ko da prodaje gotove ploce ? i cijena mogu i polovne.
Ma cuo sam da je 20 kvadrat, 27 sa ugradnjom.
Je li zna netko koliko kocki ide u kvadrat ovi malih kockica ne oni pola sa pola metra
Mislim drug da su skuplje, pogotovo u firmi nekoj gdje se bave tim... ja ih privatno radim ljudima sive po 25KM a crvene po 30KM. 28 komada ide u 1 metar kvadratni.
pozdrav
Mirsado je napisao(la):Solomaher je napisao(la):Franki je napisao(la):Mirsado je napisao(la):ima li ko da prodaje gotove ploce ? i cijena mogu i polovne.
Ma cuo sam da je 20 kvadrat, 27 sa ugradnjom.
Je li zna netko koliko kocki ide u kvadrat ovi malih kockica ne oni pola sa pola metra
Mislim drug da su skuplje, pogotovo u firmi nekoj gdje se bave tim... ja ih privatno radim ljudima sive po 25KM a crvene po 30KM. 28 komada ide u 1 metar kvadratni.
pozdrav
Ma ja bi one teretne 30x30 ?
ibizasa je napisao(la):EDIT: Van teme, molba solomaheru da postavi neki od radova, baš me zanima kako se uklope, ako imaš i crvene a i obične, jel uljepsaju ambijent dovoljno da postanu cak i isplative ?