Kakvi su SAL 4x6 zvucnici?

Kakvi su SAL 4x6 zvucnici?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo nasao sam logo tih zvucnika
h-sal-xb12.jpg

viewer.php
[/URL][/img]

u autu su mi iza magnatovi 4x6 al isu raskopcan ijer su poceli krciti jer sa nesto zajebao,jer sam ih 100 puta skopcao i raskopcao :icon_mad: :icon_mad:..neznam nesto je do onih zica na njima do membrane nije ;)..pa reko ako ovi nisu losi da ih uzmem zanci SAL 4x6 100watti max pise na njima :cool: :cool:..sada su mi spojena samo dva viskotonca iza :icon_confused:

Član
kolko para toliko muzike...kod mene bass bure 12'' sasvim solidno lupa:icon_biggrin:

Član
zen_3dom je napisao(la):
ma za tebe odlicni :D

ma sto me odmah zajebajes drug ?
Nemam ja para da dajem 60-70km za neke alpine 4x6 imam dobar woofer 12´a ove bih eto uzeo da daju malo vise razglasa od viskotonca sto imam :icon_smile:

Član
A svira to al ne ocekuj previse kao sto ti i rekose kolko para tolko i muzike al u svakom slucaju bolje da imaju bilo kakvi nego da ih nema nikako il kupi kakve bolje visokotonce barem ;)

Član
ja imam dva ova SALetova burenceta i grme ko ludi već godinu dana ustvari ima sam jedan platio u bingu 120km pa ove godine skopčo još jedan:

Član
Ma sviraju oni al brate za 120 KM se mogu kvalitetnij wooferi kupit samo treba malo potrazit, imas blaupunktove po toj cijeni u tubi nove daleko bolji izbor al bitno je da si ti zadovoljan s tim ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.