Kako spojiti PC sa Tv-om

Kako spojiti PC sa Tv-om

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
a mozes i preko vga... samo ti onda treba ovo

PCN_ADP835_a.jpg

Član
ma to mozes u ladicu ostaviti i nek stoji... za ovaj poduhvat ti to ne treba... ma brate nacrtano ti je... ti sad samo spoji tackice

Član
nemas od tih kablova nista jarane..otidji uzmi jedan od tih kablova sto ti je bulex postavio i spoji a te kablove u ladicu negdje da skupljaju prasinu..

Član
ok ...a koji mi je bolji..i opet kad bi uzeo bilo koji od ova dva ..opet je kratak do tv.-a ..treba mi jedno metar-dva kabla do tv-a ...da ga ne razapinjem

Član
a nije meni to problem za pospojit..nego gdje kupit ove kablove..kod nas toga slabo ima pa zato..

Član
jel rijeseno ovo?? ako nije da ti uslikam kabal i posaljem... pozz

ipak sam nasao na netu, pa cu postaviti ako je rijeseno, nema veze, mozda nekome drugom zatreba...

meni je dosao uz burazov komp kabal slican ovome na slijedecoj slici, s tim sto su umjesto ovih muskih cinceva zenski. duzine je nekih 20ak cm. znaci ovaj jedan kraj ustekas u graficku kartu, i kupis kabal sa muskim cincevima na obje strane i to ti je to. kablove imas kupiti u skoro svakoj radnji racunarske opreme...

evo i slike

http://webnesbay.com/wp-content/uploads/2009/07/5FT_4_PIN_S-VIDEO_to_3_RCA_TV_male_Cable.jpg

nadam se da sam pomogao...

PS. nije moglo nesto ubaciti kao sliku da se tu vidi, pa sam ti stavio kao link... pozz

Član
nije jos rjeseno..meni je bio dosao neki jako mali kabal iz graficku ..na jednom kraju za graficku kao i kod tebe ..a na drugoj zuti cinc ..msm mjesto da se ubaci zuti cinc..bar ja tako mislim...

Član
jel samo 1?? moze i taj, i ukljucis ga u VIDEO IN na TV-u, a druga dva na tv-u su ti za zvuk... al ako ti je na kraju zenski opet ti treba kabal sa 2 muska cinca na krajevima, al to imas svugdje kupiti...

Član
jest samo jedan... na jednom kraju crni kao na slici sto je emir postavio ..a drugi kraj je zuti cinc ali da se prikljuci zuti cinc ..prostor :cool:

Član
rekao sam ti, ako ti je zenski cinc na drugom kraju, onda kupis sebi kabal sa 2 muska cinca na krajevima... ako ti je muski na kraju i imas dovoljne duzine kabla, onda ti nista drugo ne treba, ako nemas dovoljne duzine, imas kupiti kao konektorcic mali, sa 2 zenska cinca i onda u taj konektor kupis kabal sa dva muska cinca, jer ne znam da postoji kabal sa 1 zenskim i 1 muskim cincem na krajevima, osim ak onije home made, bar ja nisam vidio... :D

LP, cujemo se, sretno sa gledanjem... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.