Kako spojiti PC sa Tv-om

Kako spojiti PC sa Tv-om

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ej raja..posto sam dobio novi tv..ocu da spojim pc sa tv.om ...graficka ima mogucnost da se spoji sa tv.om . kakav bi mi kabal trebo..tv ima "skart" i ona tri prikljucka (crvena.zuta.bijela) ..pomagajte ;)

Član
kazem ti na tv.u ima onaj skart..i oni sto dodju uz dvd ..ona 3 kabla ..spojena ..crveni zuti i bijeli ..

Član
a kakav ti je izlaz? na grafickoj... ako ima onaj žuti hepek za činč onda mozes direktno... ili u onaj skart sto ima s video i cinceve ulaz a s druge strane skart

Član
tv je gorenje ..sa ne znam tacno koji model...glavnom ima te dvije vrste prikljucka..svako ih drugacije zove...a graficka moze da se spaja to mi je reko prodavac..i potvrdjeno je...e sad ..ne znam gdje ima taj kabal i koji je :D..i da li treba samo taj kabal ili jos dosta toga

Član
Jesi li dobio kablove uz graficku ? Ako jesi onda bi trebao lako spojiti, vidis sta imas, a sta ne, kupis i zavrsena prica.

Mislim da ti treba ovo ;)

http://www.techlore.com/article/10061/How-To-Connect-a-Computer-To-Your-TV/?textpage=1

Član
Kod mene ima neki mali kablic sto dolazi uz graficku, on sa jedne strane ulazi u graficku, a sa druge ima zenski cinc (ili vec kako se zove ona zuta rupa sto ti imas i na tv-u. E sad mozes sliku skopcati preko toga kako hoces, mozes naci skart da ulazi u tv, a sa druge stracne da ima ona tri muska (sto ti imas zenska na tv-u):D, pa zuti gurnes u taj kablic od graficke, a skart u tv i radi ti samo slika. A mozes naci kabal sa dva muska cinca, jedan u tv, u zutu rupu, a drugi u taj kablic od graficke... Znam da sam zakomlikovao, ali se nadam da sam bar malo pomogao...;)

Član
dobio sam neki kabal uz graficku..one muske cinceve znam da su na jednoj strani dva cinca a drugom kraju jedan cinc...i to je preekratko do tv..

Član
Taaky je napisao(la):
dobio sam neki kabal uz graficku..one muske cinceve znam da su na jednoj strani dva cinca a drugom kraju jedan cinc...i to je preekratko do tv..

U svakom slucaju ces morati kupovati kabal, odes u prodavnicu sa slikom graficke karte i kazes da ti treba kabal sa ulazom za tvoju graficku i za tvoj tv... To ti je najlaksi nacin...:cool:

Član
a kako mogu da saznam koji mi ide kabal u graficku ... graficka je nvidia geforce 8500gt 1gb

Član
a to bi bio manji problemcic..sve je zavuceno..a ja sam prije imo stari komp ..i ostavio sam kuciste..pa ja koliko se sjecam nema sve izlaz ..npr ja immam 8 usb mjesta..dok ja mogu prikljucit 4 ..jer nije probuesno nazad ..valjda ste me shvatili ..mogu li ja da vam dam podatke od graficke pa da onda vidite..kad se vec razumijete

Član
kako ja vidim to je ova graficka
41AyklRhlNL._SL500_AA280_.jpg

mozes iskoristiti s-video... a trebo si dobiti ovo kablo uz njega

s-video-rca.jpg

i onda samo poslije normalno rca kablo ili ti činč u tv u zuto

ili ovo pa u scart

adaptador_s-video_scart.JPG

google je cudo ocam'

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.