enesss Legend 01.03.2007 #17 fin merc.......kod mene u blizini tip pravio RUCNI RAD kopija je tako tog izgleda......vidjecu da iskopam dje slike da vidite
fin merc.......kod mene u blizini tip pravio RUCNI RAD kopija je tako tog izgleda......vidjecu da iskopam dje slike da vidite
nismo Administrator 01.03.2007 #19 XR3iBoy je napisao(la): fin fin al nije to to Kliknite za proširenje... sta nije to to
X XR3iBoy Član 01.03.2007 #20 mah meni se ne svidjaju te karabatije veicini vama da meni je to bezvezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mah meni se ne svidjaju te karabatije veicini vama da meni je to bezvezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
IGY Član 01.03.2007 #22 nismo je napisao(la): pa ovo ima oko 150 ps Kliknite za proširenje... ma pusti ga, ovo je prava lutka od auta
nismo je napisao(la): pa ovo ima oko 150 ps Kliknite za proširenje... ma pusti ga, ovo je prava lutka od auta
IGY Član 01.03.2007 #24 XR3iBoy je napisao(la): hahahah ma da ima 300 smece baaa Kliknite za proširenje... svako ima svoje ukuse, i svoje razmisljanje o necemu, i to treba reci, ali ne treba ici daleko sa tim
XR3iBoy je napisao(la): hahahah ma da ima 300 smece baaa Kliknite za proširenje... svako ima svoje ukuse, i svoje razmisljanje o necemu, i to treba reci, ali ne treba ici daleko sa tim
H haringa Član 05.03.2007 #26 Jel imate još slika sa ovog Street Race-a . Ja sam tad bio u mjernoj službi na cilju.
Fele Putovanja.ba Administrator 05.03.2007 #27 Ima jedna tema postavljena samo slike sa street race-a.