GoPlay je napisao(la):
Liga je napisao(la):Upravo tako... ili 2 druga sa bicepsima da se podvuce dizlica pod prag... :lol:
GoPlay je napisao(la):
a ova slika koju si postavio, e tu mislim da ima jedan dugmic u autu i ti klik,
on pssssssssssssssssssssssss i digne se auto par cenata... :lol:
-Suki- je napisao(la):prosto nevjerujem da ti je auto 3cm od zemlje u zoni tragova tockova da li ispred ili iza tockova.
apostol je napisao(la):Ona koju sam ja vidio ispuhana nije deblja od 3 - 4 cm. Malo prenisko za terenca. Radi se o najobičnijoj mješini od extra jake gume koja se napuhuje pomoću kompresora spojenog na UPALJAČ.
edoze je napisao(la):apostol je napisao(la):Ona koju sam ja vidio ispuhana nije deblja od 3 - 4 cm. Malo prenisko za terenca. Radi se o najobičnijoj mješini od extra jake gume koja se napuhuje pomoću kompresora spojenog na UPALJAČ.
imaju ti kompresori na upaljac i za puhanje gume...zvrci 20 minuta i onda vidis da nije nista napuhao :lol:
@ostali: VW originalna dizalica, koliko sam ja vidio, najniza je![]()
edoze je napisao(la):@ostali: VW originalna dizalica, koliko sam ja vidio, najniza je![]()
GoPlay je napisao(la):Nisam rekao da mi je auto do poda ni koliko je nisko.. nego pitam cisto da znam sa cim bi se susreo.![]()
visina lezecih policajaca bi trebala biti 7cm... tako da auto bi bilo maximalno 15cm od zemlje...
Pitam, ucim, saznajem, razradjujem, gledam sta je najbolje![]()
Yellow je napisao(la):GoPlay je napisao(la):Nisam rekao da mi je auto do poda ni koliko je nisko.. nego pitam cisto da znam sa cim bi se susreo.![]()
visina lezecih policajaca bi trebala biti 7cm... tako da auto bi bilo maximalno 15cm od zemlje...
Pitam, ucim, saznajem, razradjujem, gledam sta je najbolje![]()
Ovo boldano je ključno. Nemoj se baš previše pouzdat u to