GoPlay je napisao(la):
Liga je napisao(la):Upravo tako... ili 2 druga sa bicepsima da se podvuce dizlica pod prag... :lol:
GoPlay je napisao(la):
a ova slika koju si postavio, e tu mislim da ima jedan dugmic u autu i ti klik,
on pssssssssssssssssssssssss i digne se auto par cenata... :lol:
-Suki- je napisao(la):prosto nevjerujem da ti je auto 3cm od zemlje u zoni tragova tockova da li ispred ili iza tockova.
apostol je napisao(la):Ona koju sam ja vidio ispuhana nije deblja od 3 - 4 cm. Malo prenisko za terenca. Radi se o najobičnijoj mješini od extra jake gume koja se napuhuje pomoću kompresora spojenog na UPALJAČ.
edoze je napisao(la):apostol je napisao(la):Ona koju sam ja vidio ispuhana nije deblja od 3 - 4 cm. Malo prenisko za terenca. Radi se o najobičnijoj mješini od extra jake gume koja se napuhuje pomoću kompresora spojenog na UPALJAČ.
imaju ti kompresori na upaljac i za puhanje gume...zvrci 20 minuta i onda vidis da nije nista napuhao :lol:
@ostali: VW originalna dizalica, koliko sam ja vidio, najniza je
edoze je napisao(la):@ostali: VW originalna dizalica, koliko sam ja vidio, najniza je
GoPlay je napisao(la):Nisam rekao da mi je auto do poda ni koliko je nisko.. nego pitam cisto da znam sa cim bi se susreo.
visina lezecih policajaca bi trebala biti 7cm... tako da auto bi bilo maximalno 15cm od zemlje...
Pitam, ucim, saznajem, razradjujem, gledam sta je najbolje
Yellow je napisao(la):GoPlay je napisao(la):Nisam rekao da mi je auto do poda ni koliko je nisko.. nego pitam cisto da znam sa cim bi se susreo.
visina lezecih policajaca bi trebala biti 7cm... tako da auto bi bilo maximalno 15cm od zemlje...
Pitam, ucim, saznajem, razradjujem, gledam sta je najbolje
Ovo boldano je ključno. Nemoj se baš previše pouzdat u to