Kako odvrnuti saraf na OZ TURBO !?

Kako odvrnuti saraf na OZ TURBO !?

Legend
emirEX_sa je napisao(la):
tebi trebaju ovakve gedore kao na slici od sredine na lijevo

nasadni_kljuc_gedora_elora.jpg

ovo imas kupiti u mercuru na komad svih velicina. a imas ja mislim i u wurth-u zebrin komplet tih gedora al je cijena zara

ovakav saraf?

RH1.JPG

nazalost, nisu ovi
ovakvi su na bbs rs/rm imaju 12 zareza, na OZ je 10 zareza.. tako da ne odgovaraju..
kupio sam 3 vrste ovih gedora, i nista :(

zen_3dom je napisao(la):
evo ako ti mogu pomoci ja imam ove, dodji nosi posluzi se pa vrni :icon_biggrin:

01022011010.jpg

01022011008.jpg

01022011009.jpg

e druze, ajde mi ostavi br tel, da te kontaktiram, ponijet cu jednu felgu pa da odmah probamo jel moze..

Legend
hvala zen3dom za saraf, ali izgleda da ni on ne pase, tj proklizava :(

nazalost, scanner je bio u pravu, treba mi 8 i 10mm gedora sa 10 resa

http://cgi.ebay.de/OZ-Nuss-10-kant-Werkzeug-SW-8-SW-10-Felgenschrauben-/400088599083?pt=Rad_Reifenzubeh%C3%B6r&hash=item5d27238a2b

na ebayu to kosta 100€ :), sitnica

sta mislite, jel na onim francuskim autima gdje se koriste torexi, bili u upotrebi ovi sa 10 resa ?

tako da,ako neko ima ovaj alat, ili zna neka francuska auta ili nesto gdje se koriste ovi sarafi sa 10 resa, nek mi javne pa cu se zaletit do mehanicara da to po

Član
reko sam ti ja zasticeni patent je to samo OZ ima taj kljuc i nista drugo na svijetu :D
originalne kljuceve imam kod kolege u splitu i mogu ih dobaviti u ljubuski pa sjednes u golfa i dovezes se to fino rastavimo pojedemo nesto i gas kuci.
ili jednostavno posaljes felge meni ja ti ih sredim naplatim i svakome dobro :D

Član
pa sto ne vidis da taj tvoj jaran i ti napravite kod tokara taj kljuc i da ga noke plati i to je to. da ne vuklja covjek felge

Član
vec smo se ja i noke dogovorili sve
a izrada samog kljuca moze kostati vise nego sta bi goriva potrosio do mene i nazad tako da...