Kako najbolje zalijepiti najlon na vratima??

Kako najbolje zalijepiti najlon na vratima??

Član
E raja na prednjim lijevim vratima mi voda ulazi u auto :icon_rolleyes:
Lijepio sam najlon i nije pustao jedno vrijeme i sada pusta opet ali na drugom mjesto gdje je uredo bilo :icon_confused:

Kontam da kupim silikon neki obicni i da zalijepim najlon ;)
Sada neznam hoce li dihtovati :icon_question:
kako ste vi rjesavali ovaj problem??
Auto je Golf mk2 ;)

Legend
najbolje ti je da najlon lijepis sintelan ljepilom, naneses ravnomjerno siri sloj i dobro ce ti drzati, ja sam bas maloprije na svom postavljao :) ruke su mi jos od ljepila :)

Član
stefan je napisao(la):
najbolje ti je da najlon lijepis sintelan ljepilom, naneses ravnomjerno siri sloj i dobro ce ti drzati, ja sam bas maloprije na svom postavljao :) ruke su mi jos od ljepila :)

Koliko kosta odprilike :icon_question:

Član
A silikon, ziva guma bude fabricki .......... ima milion opcija

Ja sam lijepio zivom gumom i super ispalo, a zar ti ljepilo ne smrdi sad u autu ? Ziva guma nemam pojma koliko kosta ali ne smrdi ni malo i moze se vise puta skinuti i vratiti najlon, a ljepilo moras svaki put lijepiti.

A kad to vec radis onda odguli taj najlon i stavi ono bijelo sto ide ispod laminata, to ti je jos bolja izolacija, a kosta ce za sve cetvera ili koliko vec vrata imas par markica.

Član
menjic je napisao(la):
A silikon, ziva guma bude fabricki .......... ima milion opcija

Ja sam lijepio zivom gumom i super ispalo, a zar ti ljepilo ne smrdi sad u autu ? Ziva guma nemam pojma koliko kosta ali ne smrdi ni malo i moze se vise puta skinuti i vratiti najlon, a ljepilo moras svaki put lijepiti.

A kad to vec radis onda odguli taj najlon i stavi ono bijelo sto ide ispod laminata, to ti je jos bolja izolacija, a kosta ce za sve cetvera ili koliko vec vrata imas par markica.

Trazit cu ovo ljepilo sto mi je stefan preporucio ;)
Ako ne nadjem uzet cu silikon mislim da nece smrditi puno :icon_biggrin: