cnic_gsi je napisao(la):Dado prijatelju na ovoj zadnjoj slici mu stoje ko da su 14-ke majke mi!
Scaneru brate send mi na pm br. pa naletim do ljubuskog!
panajotis hvala brate ovaj crveni je šaša buhaha xD :icon_smile:
Moze brate nema problema! samo call :icon_smile:antrax je napisao(la):cnic_gsi je napisao(la):Dado prijatelju na ovoj zadnjoj slici mu stoje ko da su 14-ke majke mi!
Scaneru brate send mi na pm br. pa naletim do ljubuskog!
panajotis hvala brate ovaj crveni je šaša buhaha xD :icon_smile:
Crveni mi je premoćan odzada... neznam što, ali kako je tablicu namjestio bez okvira i sve ostalo, predobro... vidi sa njim druže kako i šta i sebi uradi kad budeš mogao
p.s. sutra sam u boriku s nekom rajom i nekim djevojčicama, pa se javim vjerojatno da se vidimo, ako ništa da zapalimo po jednu i svako svojim putem
pozz.
MTR je napisao(la):Prije 8 godina sam imao GSI-ja - lud auto , pokupovao sam za njega one hakurike za ucvrscivanje trapa naprijed i nazad ( pod haubom izmedju amotrizera , nazad u gepeku , ispod auta - vezu se izmedju trapa ) pojacane balans stange i poliuretanske gumice . Tek kad sam to smontirao mogao sam izvuci maksimalu , bez toga leta po cesti isto kakva budala . Ako ti toga treba ima vazda . Inace svaka cast pila ti je samo taka.
bmwscaner je napisao(la):da misli na selene naravno a ovaj crveni ima sve strutbarove gornje dojnje u gepeku ovo ono i opet se nemoze voziti isto freza agria na cesti kad je dobar asfalt cudo ali po ovom naem poljskom putu isto freza stalno skace ali ide strasno dobro