bmwscaner je napisao(la):joj kako znaju nasmijavati ovi sa dizelanama
cnic_gsi je napisao(la):Thx 2 Dado, freak, lsd, antara itd...Ma normala mi je to ali glupo mi je ja sam stavio video beze odjednom prica "lako ti je imas vise konja" hehe ovdje niko nije prico o tome bit je bila da se ja i custa znamo ima sto godina i da smo se hakali uvjek ko ce koga uzet i sad se potrkali i normala sve! A nekom ako je zao sto je golf popusio sta cu mu ja! Po tim pricama nebi se nitko nikada trko imas vise konja necu se trkat smjesno majke mi :lol:
GreenDevil je napisao(la):trebas se probat s kakvom dvicom 2.0 16V uzmi npr AL_Galone pa aj njega oderi:icon_question::icon_question:
lako je bit brzi kad imas 40ks vise
tibor987 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):trebas se probat s kakvom dvicom 2.0 16V uzmi npr AL_Galone pa aj njega oderi:icon_question::icon_question:
lako je bit brzi kad imas 40ks vise
Sto branis golfa, nije bila ovo trka na sramotu i po pare, nego iz zafrkancije...i ja sam se potezao sa ovom Corsom plavom od 80 i kusur konja, pa me saprala ko konja, pa sta onda, bitna zaj*ancija...a ti njemu sad glaeta guras koji ima i vise nego 2 puta konjaze :icon_biggrin:
mateo.split je napisao(la):blizu si, mostar, naletit cu i ja jednom kad ga zgotovim pa da te operem sa svojih dizelskih 80ks
budi uvjeren :icon_exclaim:
gsi brate ti, nemoj da se kurcis, na semaforu dzabe ti se mucis, kao dajes gas i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebace ti dvogled.
Jer moj auto mnogo konja ima, prva popis druga i u oblaku si dizel dima
nhf
juice-beli grom