Član
RE: KADETT GSI 16v UPDATE!!! slike str. 7 migavci i 8 grana
e nek si ga izdo :lol:
e nek si ga izdo :lol:
Kla$a je napisao(la):Nako fin dan mi potrosili motajuci graninu:lol:.Jos koji tjedan i kad jos lezajeve promjenis brate idemo u obilazak BIH, da malo paramo dvicine ko neke GTI-ijeve:123:
cnic_gsi je napisao(la):Kla$a je napisao(la):Nako fin dan mi potrosili motajuci graninu:lol:.Jos koji tjedan i kad jos lezajeve promjenis brate idemo u obilazak BIH, da malo paramo dvicine ko neke GTI-ijeve:123:
Naravno brate moj
A sux brate jesi prodo kečinu steta bi bila ali jbg!
2 dado i tibor znam jbg naložim se brzo :lol:
cnic_gsi je napisao(la):No problemo samo recite koliko treba metara nabavim vam ja! Nesmjem govoriti svasta odakle je!!!
A sux neka nisi probaj ga zadrzat u svom vlasnistu 16v je 16v i jak je opasno pozzzz
sUx je napisao(la):cnic_gsi je napisao(la):No problemo samo recite koliko treba metara nabavim vam ja! Nesmjem govoriti svasta odakle je!!!
A sux neka nisi probaj ga zadrzat u svom vlasnistu 16v je 16v i jak je opasno pozzzz
ako ostane kod mene onda cu da napravim od njega jos brzi auto.onda cu se zavaliti para i para al ce biti najludji atmosferac bar u gradu
bmwscaner je napisao(la):treba meni kolko je dovoljno za pletenice od sestaka sta ja znam daj dvajs metara kolko je nekih para