Član
RE: Kadet GSI16v konacno
znam da je skup..ja sam za opciju da sredim motor i chip da stavim ako budem u mogucnosti ima i oko limarije poslova nekih izvlacenje zadnjih rubova posto kacaju mi gume i tako sitnica nekih,,jbg zima moram se malo oporavit od ove financiske krize,na ljeto ce biti radova abd:icon_biggrin: a LET je nesto posebno konto sam bio da saberem jos love da kupim onog iz sarajeva sto ima na piku,cijena je bila oko 5000km,,masna para za mene seljaka:icon_sad:
dzinn16v je napisao(la):Taj 16v motor ide sto je je...lex. ce ga sigurno naturpijati s jos par konjica u visokim okretajima,ali ces izgubit na niskim...a zna se kako se vrte ti motori do 4,5-5000 okretaja nemogu meda...tek poslije pocinje veselje...a i lexmaul je preskup...ja bih prvo osvjezio malo motor,a zatim neki dobar chip nista pretjerano...i to ce ti biti dovoljno...a kad ti i to postane malo sto drugo nego LET:icon_smile:
znam da je skup..ja sam za opciju da sredim motor i chip da stavim ako budem u mogucnosti ima i oko limarije poslova nekih izvlacenje zadnjih rubova posto kacaju mi gume i tako sitnica nekih,,jbg zima moram se malo oporavit od ove financiske krize,na ljeto ce biti radova abd:icon_biggrin: a LET je nesto posebno konto sam bio da saberem jos love da kupim onog iz sarajeva sto ima na piku,cijena je bila oko 5000km,,masna para za mene seljaka:icon_sad: