kad i gdje za godisnji??

kad i gdje za godisnji??

BHT Ovisnik
cuj imam li,pa zenim se brzo:D joooj i tebe i pitanja ccc:D

koji sam baksuz naletit cu na jedinu patrolu:D:icon_twisted:

vidim da vas dosta ide na peljesac :)
ja imam plac dole mjesto sreser 200 metara od mora tamo sam od 5.7 do 10.7 pa idem u crnu goru
ako neko od vas bude tamo u tom periodu mozemo se dogovoriti za pijanku i vaterpolo :) pozz

Član
JOCA_AMSTERDAM je napisao(la):
vidim da vas dosta ide na peljesac :)
ja imam plac dole mjesto sreser 200 metara od mora tamo sam od 5.7 do 10.7 pa idem u crnu goru
ako neko od vas bude tamo u tom periodu mozemo se dogovoriti za pijanku i vaterpolo :) pozz

Dole sam i ja od 8.7 do 14.7 na Peljescu u Sreseru hehehehhe poznas me golf 2 crveni pro tuning naljepnica na zadnjoj sajbi ;)

Član
Jebo te šta nas je. Hajmo organizirati race:D

Tko se prvi napije i dođe do preko glave na plaži u Sreseru pobjednik:D

p.s. Nikada nisam otišao dublje od stomaka, hodao sam kilometrima:icon_biggrin:

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Jebo te šta nas je. Hajmo organizirati race:D

Tko se prvi napije i dođe do preko glave na plaži u Sreseru pobjednik:D

p.s. Nikada nisam otišao dublje od stomaka, hodao sam kilometrima:icon_biggrin:

hahhahhahahahh dobar dobar :D valjda se nadjemo sretnemo negdje :)

BHT Ovisnik
neznam ja dole nista,mislim po prvi put ici,mislio sam danas otici na dan malo provjeriti situaciju,al ne stigoh od posla,nauciti cu i ja :D

ako bude dobra ekipa mozemo se organizovati da kampujete kod mene na placu imam ja sator za 10 ljudi ali samo pod uslovom da ne budu sve mudonje :)))))))))))))))
pijanka i onda vaterpolo ili plivanje na prvi otok do gospe :))

PS : a za race ne bih preporucivao mogli bi malo u zatvor u Hr i onako sad ce u EU pa ce da nas jebu ;)) plus onaj pravac prema sreseru kad skrenes imam gadno iskustvo na 160 ;)

Početnik
Otok Krk grad Vrbnik,pa eto ako ko bude blizu mozemo se vidjet i popit koju..nije problem doc ni do rijeke :D

Član
JOCA_AMSTERDAM je napisao(la):
ako bude dobra ekipa mozemo se organizovati da kampujete kod mene na placu imam ja sator za 10 ljudi ali samo pod uslovom da ne budu sve mudonje :)))))))))))))))
pijanka i onda vaterpolo ili plivanje na prvi otok do gospe :))

PS : a za race ne bih preporucivao mogli bi malo u zatvor u Hr i onako sad ce u EU pa ce da nas je*u ;)) plus onaj pravac prema sreseru kad skrenes imam gadno iskustvo na 160 ;)

ja sam u sreseru od 8 do 14 tog jula,ima broj moj u onoj temi brojevi clanova ko god bude tamo u tom periodu slobodno nazovite,a inace ja odsjedam tamo poslije one crkve kod onog drugog kafica tacno gotovo na samoj plazi pa eto tu potrazite golfa i tu sam ja :) :) :)

Član
Yebo plac, imaju moji kuću:icon_biggrin:

Joca: Tko je spominjao trku autima? Nitko mi ne može zabraniti da se udušim od alkohola:D Nemam profil na faaaaaceu...

Col: Prođeš Neum i ideš prema Dubrovniku. Poslije prelaska granice na mostu, ideš desno i pičiš glavnom cestom. Prolaziš Ston, Putnikoviće...Ponekad skreneš s glavne ceste i tražiš sebi fino mjesto i plažicu.

Preporučio bih ti Žuljanu. Kada prođeš kroz mjesto imaš mnogo fantastičnih malih plaža;)

Početnik
02.07.-05.07 Trebinje 05.07-15-07 Herceg Novi-Igalo i malo Budva(rafailovici).... ;)

Mozda jedan dan vrnem sa starim i do Peljesca pa eto ako vidim koga...masem :D ;)

BHT Ovisnik
@zela
hvala na savjetu,u skorije vrijeme otici cu jedan dan pa malo vidjeti sve to i cijene kako se krecu jer nemogu prije polovine 18-og ici na vise dana