kad i gdje za godisnji??

kad i gdje za godisnji??

mislim da bi bilo lijepo znati ako bi se neki od forumasa kretali npr u istom gradu tokom ljetnih odmora,moze se opaliti pokoja fotka ili popiti koja kafica(pivo) skupa...
imao sam priliku da budem na istom parkingu sa jednim forumasem iz sarajeva(neznam tacno nick,ali momak me je prepoznao po autu i prisao mi da se upoznamo) malo smo zastali i tako,fino je bilo sresti nekoga "poznatog" na putu..
Mislio sam da npr. napisemo gdje ce ko biti i kojeg datuma npr.
ja cu 99% biti u Podgori (makarska riviera) od 10.-20.-jula,pa ako ko jos bude tu mozda se i vidimo...

BHT Ovisnik
vikendom uvijek,pretežito Baška Voda (Makarska),a polovicom 8-og mj. planiram si uzet godisnjeg pa mozda na Pelješac da vidim kako je tamo par dana:cool:

BHT Ovisnik
moze,aBd do tada i ja dovedem karavana,a tko zna,mozda se i na moru vidimo,podgora mi je jos blize pa mozda dođem jedan dan:cool:

Početnik
redovno sam u Baškoj Vodi tako da ce to biti i ove godine aBd tamo nekad sredinom jula,,tako da se nadam da cu vas srest,tj cim vidim auto prilazim :icon_biggrin:

Član
ja cekam da mi drug dodje iz holandije pa da krenemo lagano, plan je da idemo na moj plac na borackom jezeru nekoliko dana, bio je samnom dok smo mladji bili,hocemo da se prisjetimo starih dana,sada i bolje polovine idu s nama,heheh
nakon toga pravac more, pa gdje se zaustavimo, mozda Ulcinj:cool::cool:

BHT Ovisnik
moze:cool:
sarajlic onda se vjerovatno vidimo,sibni mi pm kada isao posto mi auto u baskoj bude u tetkovoj garazi,pa mi neces prici:D

@ zela
kakvo je tamo u Trpnju,planirao sam tamo aBd ?

Član
Col: Pelješac je odličan za odmor sa obitelji, curom i društvom. Plaže i gradići su za 10.

Jedina mana je noćni život jer ga nema:DPartijaš sa čagljevima:D

BHT Ovisnik
e pa to mi i treba jer bi tu s curom isao:cool:

a cuo sam da je i cesta zanimljiva za voziti:D ima'l murije:D

Član
Zar ti imaš curu?:D

Ima policije, jedna patrola za cijeli Pelješac:lol::lol:

Ceste su kao pravljene za iživljavanje na autu. Svake godine skidam osobne rekorde na pojedinim dionicama:D