kablovi za svijecice

kablovi za svijecice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gox

Član
pozz jel neko zna gdje u sarajevu ima kupiti kablove za svijecice na komad univerzalne i koja je cijena od prilike

IGY

Član
imas kod kareta kablova na metar, cijene tacno neznam, ali nije skup, odes i on ti na licu mjesta napravi duzine i sve
mada to nije najbolja opcija, ja sam sebi to radio, da vidim da li je do toga, a zuatim dao kes i uzeo origigi kablove :D

gox

Član
aha neko mi rece da imaju oni champion crveni na komad samo neznam gdje a sta je bilo sa tim karetovim pa si morao uzeti original

IGY

Član
GOX01 je napisao(la):
aha neko mi rece da imaju oni champion crveni na komad samo neznam gdje a sta je bilo sa tim karetovim pa si morao uzeti original

nije nista bilo, znas mene da sam pedantan i detaljan, to je bilo samo dok nisam otklonio kvar, zatim sam uzeo origigi i nesekiram se, a ti sto mi je on pravio su negdje na vikendici mozda je stari i bacio nemam pojma :D
kako god origigi je bolji od fus origigi ;)

gox

Član
naso sam silikonske deblje crvene champion :) hvala na pomoci 8km komad za nepovjerovati ;)

IGY

Član
GOX01 je napisao(la):
naso sam silikonske deblje crvene champion :) hvala na pomoci 8km komad za nepovjerovati ;)

nezali za to dati pare ba, ja sam dok sam getacu vozao dao 360 KM za silikonske kablove, za dvicu jebenu, ti vozas to cudo i zalis dati pare za kablove, mozda te to i jebe kad peres auto pa trokira

gox

Član
IGY je napisao(la):
GOX01 je napisao(la):

nezali za to dati pare ba, ja sam dok sam getacu vozao dao 360 KM za silikonske kablove, za dvicu jebenu, ti vozas to cudo i zalis dati pare za kablove, mozda te to i je*e kad peres auto pa trokira

nezalim igy znas da nisam jedan od tih :) nema ih gdje kupiti i ovo na ebay-u je fush kinesko ovo mi je najbolja opcija a markirano je i silikonski su a usto i fino izgledaj u jer su crveni ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.