bace Član 20.03.2011 #2 Dejan 16v je napisao(la): trebaju mi ventilatori hladnjaka od mk3 tdi, znaci obadva sa limom! Kliknite za proširenje... ja sam poceo danas raskopavati tdi golf 3 95 godina, ima u mene ventilator za hladenje
Dejan 16v je napisao(la): trebaju mi ventilatori hladnjaka od mk3 tdi, znaci obadva sa limom! Kliknite za proširenje... ja sam poceo danas raskopavati tdi golf 3 95 godina, ima u mene ventilator za hladenje
Dejan 16v Član 21.03.2011 #3 bace je napisao(la): Dejan 16v je napisao(la): trebaju mi ventilatori hladnjaka od mk3 tdi, znaci obadva sa limom! Kliknite za proširenje... ja sam poceo danas raskopavati tdi golf 3 95 godina, ima u mene ventilator za hladenje Kliknite za proširenje... Jeli dupli ventilator i koliko para?
bace je napisao(la): Dejan 16v je napisao(la): trebaju mi ventilatori hladnjaka od mk3 tdi, znaci obadva sa limom! Kliknite za proširenje... ja sam poceo danas raskopavati tdi golf 3 95 godina, ima u mene ventilator za hladenje Kliknite za proširenje... Jeli dupli ventilator i koliko para?