CaFa Član 22.09.2014 #1 Kupujem zabice plasticne ili metalne ne znam kakve idu ugl treba mi da pricvrstim unutrsanju zastitu haube Golf 4...
Kupujem zabice plasticne ili metalne ne znam kakve idu ugl treba mi da pricvrstim unutrsanju zastitu haube Golf 4...
CaFa Član 22.09.2014 #3 ernadhusic je napisao(la): ovo je Mercedess Kliknite za proširenje... ma cini ti se,to je moj golf
mirsadgolf Član 22.09.2014 #4 evo uslikao sam kakve ti trebaju žabice da ljudi znaju.ove žabice su iste na octaviji a4,golf 4,polo 9n,seat toledo itd..
evo uslikao sam kakve ti trebaju žabice da ljudi znaju.ove žabice su iste na octaviji a4,golf 4,polo 9n,seat toledo itd..
CaFa Član 22.09.2014 #5 Hvala kolega nek javi neko gdje ima to kupiti,ili ako neko ima za prodati nek se javi
mirsadgolf Član 22.09.2014 #6 CaFa je napisao(la): Hvala kolega nek javi neko gdje ima to kupiti,ili ako neko ima za prodati nek se javi Kliknite za proširenje... nema na čemu i meni je falilo na octaviji pa sam nabavio na otpadu.ima to po otpadima
CaFa je napisao(la): Hvala kolega nek javi neko gdje ima to kupiti,ili ako neko ima za prodati nek se javi Kliknite za proširenje... nema na čemu i meni je falilo na octaviji pa sam nabavio na otpadu.ima to po otpadima