zen3dom je napisao(la):koristio 8210, nikada problema, ne znam sta je kvarljivo, tel je prejak, jedina mana je slabe maskice, pa ako ga pricepis malo jace, tj sjednes na njega ili sta znam vec, ode gumica za display, ne znam ima li ih jos za kupiti, uglavnom ona se skupi i nema kontakta sa plocom pa slika zna prekidati, ostalo odlicno, nikada mi nista nije otislo na fonu, nedavno ga buraz prodao.....
imam ti SE K310, nova maska, ko sat radi, 30KM, ima i kameru, heheheheheh i bespaltna dostava do Tz cak hahaha
Ma ne bi ništa skupo, u zadnjih pola godine sam izgubio ili pokvario bar 5 mobitela, tako da sad nebi nešto puno skupoaddo je napisao(la):Ja sam imao velikih problema, a i majstor je rekao da su dosta kvarljivi! Tako da znam to iz iskustva! Kod mene na prvom tipke su bile problem a kod drugog display! Ali nebitno mozda sam bio peh!
@jusuf: do koliko novaca mislis uloziti u telefon?
Dobro si, i ja se sad vodim tom logikomOggyBoy je napisao(la):NOKIA 1100 ili nešto slično tome, 2100 ili kako već. To su mi omiljeni telefoni, a i da im se desi bilo šta, nije ti žao jer ionako vrijedi "cenera".![]()
Da si mi malo bliže, mogli smo se dogovoriti, a ovako dok platim poštarinu, pa kupim novu bateriju...ne isplati mi se:icon_sad:mario05 je napisao(la):imam 8310 od 2000.godine.. sve ispravno, nikad nije bila na popravku, i sad ga imam, samo sto je baterija slaba, nemoze drzat duze od dana..
jusuf je napisao(la):Refresh...može i neka drugi drugi mobitel slične vrijednosti i karakteristika
Sve dobre ponude mi daleko, haman moji tuzlaci pobacali stare mobitele koje ne koristeOggyBoy je napisao(la):jusuf je napisao(la):Refresh...može i neka drugi drugi mobitel slične vrijednosti i karakteristika
Ja imam Nokiu 2626, mislim da je taj model, koju ne koristim. Kupio nov telefon, koristim ga sa vremena na vrijeme, ali daleko smo, jedino ako krenem u tom pravcu ili ti ovamo da se čujemo, a ne znam ni koliko vrijedi, znam samo da je ne dam džaba, platio sam je preko 80 Eura.![]()
jusuf je napisao(la):Joj kako bi ti godilo da imaš Nokiu 1100, mogao bi grdne pare zaradit![]()
aaaaa, izvinjavam se onda :icon_biggrin:OggyBoy je napisao(la):jusuf je napisao(la):Joj kako bi ti godilo da imaš Nokiu 1100, mogao bi grdne pare zaradit![]()
Ko je rekao da nemam?
Isto kupljena nova, ima par godina. Nema na njoj čak ni tragova korištenja.![]()
jusuf je napisao(la):Ma ne bi ništa skupo, u zadnjih pola godine sam izgubio ili pokvario bar 5 mobitela, tako da sad nebi nešto puno skupoaddo je napisao(la):Ja sam imao velikih problema, a i majstor je rekao da su dosta kvarljivi! Tako da znam to iz iskustva! Kod mene na prvom tipke su bile problem a kod drugog display! Ali nebitno mozda sam bio peh!
@jusuf: do koliko novaca mislis uloziti u telefon?
Dobro si, i ja se sad vodim tom logikomOggyBoy je napisao(la):NOKIA 1100 ili nešto slično tome, 2100 ili kako već. To su mi omiljeni telefoni, a i da im se desi bilo šta, nije ti žao jer ionako vrijedi "cenera".![]()
Da si mi malo bliže, mogli smo se dogovoriti, a ovako dok platim poštarinu, pa kupim novu bateriju...ne isplati mi se:icon_sad:mario05 je napisao(la):imam 8310 od 2000.godine.. sve ispravno, nikad nije bila na popravku, i sad ga imam, samo sto je baterija slaba, nemoze drzat duze od dana..