Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Na mom Hyundai-u jedino se zvuk motora poboljsao (mada je i ranije imao extra zvuk) ali sad bas fantasticno zvuci,nezz za snagu nisam nesto primjetila mozda vrlooo malo a u pitanju je gljiva!
Ma znam kako se krecu cijene trazio sma vec po netu nego foliram se malo znas kako kazu "pare nisu problem para nema" , imal sta od onih sportfiltera sto nudi FK Automotive?
P.S: upravo mi je stigao zadnji lonac koji ce danas jos biti montiran pa ce biti slika mozda i video snimak da vidimo kako zvuci
Ma panel je zakon samo ako imaš šuške no sikiriki a provjeri jeli ti maf senzor kao u mene jer ako jeste nedobijas nista s gljivom osim sto ti auto trza neide itd... znaci raspitaj se jeli ti u protokomjeru maf ili neki drugi senzor! Nice lonac vidio sam prodaje se jeli od bokii ????
jeste ,od mene je uzeo lonac ,a za k&n panel filter , nezz , ja sam ga stavio ,i dobio sam malo ljepši zvuk , tj . fijukanje ono gotivno , ko turbina :icon_biggrin: ,