K: Lip

K: Lip

Član
Trazim ovakav ili slican lip:
cupra-r-front-lip-e1281468586465.jpg

ovaj je od seata cupre...
i da, ne govorite ima u seatovom, mamicu im neusluznu,(barem ovi u sa, asa je to... ) prvo sto nisu htjeli odgovorit preko telefona, kaze dodji u salon i da se vidi... aj zapucam tamo u salon, ostavim pare, kao naruce... lipa nikad, barem sam uzeo kes nazad...

ugl. trazim nesto ovakvo ili slicno da se moze ugurat na fabiu...

Član
i dalje trazim Leon Cupra R lip... ili gdje se ima za narucit :icon_question: :icon_rolleyes:

Član
ima na ebayu,zovni drugi seat salon u tvojoj okolini i naruci i kupi,a otidji u taj salon gdje si ostavio kes i nisi nikad dobio dio i trazi sefa i zali se makar nista ne dobio time,jer dokle se niko ne zali sve ostaje isto pa i gore.
pozz

Član
lov2xlr8 pise ti u prvom postu vezano za salon u sa, morao licno otici tamo da im objasnim sta hocu, dao avans(al u sustini puni iznos)(mada nisu bili zainteresovani uopste, blijedo gledaju, jer ne narucujem nista "vazno")... kazu najkasnije za 2 sedmice ce doci, prodje, lipa nigdje, zovi, kazu sljedece sedmice, pa opet tako... cekao mjesec i po., odem gore, olaksam se i nagovorim,(znajuci da od toga nista nema, al barem meni lakse) trazio i dobio pare nazad., sa tim da je doso neki "glavni", kao bila zabuna oko dijela, njihova ona tipicna prica kada nesto kasni i sl... kaze bit ce pri sljedecoj posiljci, a ja popizdio, kazem daj vrati novac, lip od vas i nista vise necu da narucujem, kada neozbiljno tako zavlace i odem... heh

a nema nigdje "usput" seat salon, sa jedino, cudi me kako nisu otvorili u "dolini fisa" :D

e to kavaz, tuzla jos od "blizih", ajde provjeri mi kad mognes, nije hica, al eto, kad uhvatis vremena :D

Član
ajde odem mozda vec sutra, ako ne sutra ovih dana, napomeni me porukom do petka ako ti ne javim :D

i hoces bas od cupre r da trazim
1ML805903 - sifra ovog gore :cool:

Član
druze imam ja jedan lip od seata leona cupre ali je malo ostecen,mislim trebalo bi ga osmirglati i ofarbati on je citav, nemam sad slike da ti posaljem.poz

Član
sad mi je jasnije oko seat salona u sarajevu.zovni najblizi vw servis i pitaj da li ti mogu naruciit,mozda ne mogu ali provjeri.u at moze.

nekad davno sam ja u interautu pitao za taj lip htio ga uzeti,i rekose da moze,cini mi se oko 100 maraka,ne sjecam se...

Član
ja svoj tipla 64km. sutra idem u MT auto ovdje u Mostaru pa ti javim...mada ti ne garantiram nista, jer ti ljudi su sa motike sisli, ja ih pitao za strut bar sa Ibize cupre, meni lik na prodaji " A sta ti je to ? " :icon_eek:

Član
tibor987 je napisao(la):
ja svoj tipla 64km. sutra idem u MT auto ovdje u Mostaru pa ti javim...mada ti ne garantiram nista, jer ti ljudi su sa motike sisli, ja ih pitao za strut bar sa Ibize cupre, meni lik na prodaji " A sta ti je to ? " :icon_eek:

tako u ovom dijelu Bosne reaguju kad spomenes gewinde
kaze:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: a sta ti je eto

Član
ma saradnja vw/skode sa seatom nikakva... bas sam pitao prvo u skodinom/vw jer je jedini u gradu, narucio sam svakakve org djidje i to preko njih... al od seata lip, nista, ne mogu oni... mora bas u seat ovlastenom da se ganja...

neso imas pm ;)

a tibore sta ces, tako reaguju, jer niko im maltene to ni ne trazi, pa nit znaju... zato cu ja pravit strut bar :D