SašaCRX Član 26.12.2011 #1 Naslov dovoljno kaze, trebaju mi dvije kadice, ne premale, posto sam visok i sirok koliko toliko stanje nije bitno nesto posebno... Ponude na PM
Naslov dovoljno kaze, trebaju mi dvije kadice, ne premale, posto sam visok i sirok koliko toliko stanje nije bitno nesto posebno... Ponude na PM
SašaCRX Član 17.01.2012 #6 Chuza je napisao(la): http://www.bhtuning.com/p-2-sportska-sjedala-fk-automotive-t-67608.html Kliknite za proširenje... gledao sam ove da uzmem za drugi auto... ali za ove sto trazim ovde u temi, su kadice, ne polukadice, ne preklopive, nego kadice... u svakom slucaju hvala :icon_smile:
Chuza je napisao(la): http://www.bhtuning.com/p-2-sportska-sjedala-fk-automotive-t-67608.html Kliknite za proširenje... gledao sam ove da uzmem za drugi auto... ali za ove sto trazim ovde u temi, su kadice, ne polukadice, ne preklopive, nego kadice... u svakom slucaju hvala :icon_smile:
SašaCRX Član 17.01.2012 #8 meni bi vise odgovarala jedna, ali ako je cijena povoljno, velicina odgovarajuca, mozda i hocu :icon_biggrin:
meni bi vise odgovarala jedna, ali ako je cijena povoljno, velicina odgovarajuca, mozda i hocu :icon_biggrin:
dado...c::: Član 17.01.2012 #9 stizu meni u toku sedmice dvije kadice sparco tek im istekla homologacija plave su boje (nebo plava) ako te interesuju javi mi se na pp
stizu meni u toku sedmice dvije kadice sparco tek im istekla homologacija plave su boje (nebo plava) ako te interesuju javi mi se na pp
SašaCRX Član 17.01.2012 #11 adi187 je napisao(la): Pasul ti one sto trizex prodaje :icon_question: Kliknite za proširenje... pa ne znam, dobre su, ali oko kukova nisu zatvorene...jos uvijek trazim jbg
adi187 je napisao(la): Pasul ti one sto trizex prodaje :icon_question: Kliknite za proširenje... pa ne znam, dobre su, ali oko kukova nisu zatvorene...jos uvijek trazim jbg
SašaCRX Član 19.01.2012 #13 Kadice kupljene, evo i slika dole, u pitanju je sparco kadica, bez ikakvih ostecenja, kao nova...tako da moze tema LOCK Uploaded with ImageShack.us
Kadice kupljene, evo i slika dole, u pitanju je sparco kadica, bez ikakvih ostecenja, kao nova...tako da moze tema LOCK Uploaded with ImageShack.us