Član
tesko da ce su uospte naci ijedan takav primjerak ko sto je bas dosao tvornicki i aklo se nadje nece biti na prodaju
ArminM je napisao(la):ovaj narandzasti golf je od clana sa foruma, vw_damir ja mislim da ide nick
GolFanatiCars je napisao(la):tesko da ce su uospte naci ijedan takav primjerak ko sto je bas dosao tvornicki i aklo se nadje nece biti na prodaju
s1ck je napisao(la):bio je jedno vrijeme lik iz SA prodavao originalnog keca gti bijeli velika stopa za 4000KM
znaci auto komplet restaurirano jedino sto nije bilo originalno su kozna sjedista odnosno fabricka presvucena u kozu
VR6Boki je napisao(la):s1ck je napisao(la):bio je jedno vrijeme lik iz SA prodavao originalnog keca gti bijeli velika stopa za 4000KM
znaci auto komplet restaurirano jedino sto nije bilo originalno su kozna sjedista odnosno fabricka presvucena u kozu
Ako se ne varam taj GTI je bio od autora ove teme... :icon_biggrin:
VR6Boki je napisao(la):s1ck je napisao(la):bio je jedno vrijeme lik iz SA prodavao originalnog keca gti bijeli velika stopa za 4000KM
Ako se ne varam taj GTI je bio od autora ove teme... :icon_biggrin:
Emir123 je napisao(la):Eh da toj je moj bivsi...otisao u njemacku svaki dan zalim sto sam ga prodao... Pa mi sad hocu opet
Ovaj sa pika sam gledao neki dan sa Pala momak - ogromna rupa na vratima od hrdje zadnji platobrani vezni lim sve unisteno, na autu ima 2cm kita sa strana..
Dajte kakve druge prijedloge...bilo kakve
darko-gtd je napisao(la):http://www.pik.ba/artikal/2096282/golf-mk1-gti/