K: el podizac vozacevih vrata

K: el podizac vozacevih vrata

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kupujem elektro podizac vozacevih vrata za Polo 6n2, ako ko ima, ili zna gdje mogu nabaviti osim ovlastenog servisa bujrum neka mi kaze
novo ili polovno, bitno da radi:cool::cool:

Legend
slikaj motoric, pa gledaj odgovara li ti od golfa trice ili tako nesto
moze se prepakovat ;)

Član
bas sam o tome razmisljao danas, isao sam u autodijelove trazeci samo motor ako nista, ali kazu da ne mogu to nabaviti, jer nabavljaju u kompletu, ali kaze nema za moj auto, al et
mozda bih mogao naci neki slican, kud se danas nisam sjetio da slikam jbt, cijeli dan je to sve bilo izvadjeno iz auta:icon_mad::icon_mad:

Legend
probaj
ja sad kad sam radio, imao sam motore ali nisu valjale sajle i sve ostalo, pa sam uzeo pancire, sajle sve novo, i onda samo elektricar upasovao motoric, i sve radi bez greske

Član
sad gledam kod tebe u garazi sliku ovih tvojih podizaca, skoro je to isto kao i kod mene ba, oblik motora je isti, i ovaj princip sajli, sve mi se cini kao da je isto jebo mater. Mozda bi mogao tako nesto i napravit, kod mene je bitno samo da mi se onaj dzek napakuje. Kod mene na ovom fabrickom dzeku ima 10 pinova, valjda je tako jer ja mogu i na kljuc da dizem i spustam prozore

spajao sam motor direktno na plus i minus i nije htio,iako skljoca kad stiscem prekidac:icon_confused:

Član
vjerovatno odgovara od nekog drugog wagena... kod mene npr. kad uzimam dio pise da pase na audi vw i skodu... ne bi se ljudima isplatilo da prave za svaki model razlicite djelove... :icon_smile:

Član
GOLF TZ je napisao(la):
vjerovatno odgovara od nekog drugog wagena... kod mene npr. kad uzimam dio pise da pase na audi vw i skodu... ne bi se ljudima isplatilo da prave za svaki model razlicite djelove... :icon_smile:

i kod mene pise Audi ja mislim, audi i seat ako sam dobro vidio:icon_confused:

Član
ArminM je napisao(la):
GOLF TZ je napisao(la):

i kod mene pise Audi ja mislim, audi i seat ako sam dobro vidio:icon_confused:

jest jest i seat... :icon_smile:

Član
.nOKe je napisao(la):
javi se elektricaru, objasni mu sta i kako, pa nek ti skonta sta moze napravit..

gdje si ti nabavljao sajle i ove zajebancije

nisam ja zvao jos Ilmu Jelah, da vidim kod njih da li ima podizaca, vjerujem da i ako ima da su skupi do bola, ali nema veze, skontat cu vec nesto, probat sa nekim drugim motoricem, il tako nesto,mora uspjet od negog drugog auta
poprilicno sam siguran da pase od golfa IV

Član
odes u ovlasteni servis i vidis... nadji broj od inter auta u tz i pitaj koliko je... cijene su svugdje iste... meni su neke stvari skuplje bile u auto dijelovima nego u ovlastenom... :icon_smile:

Član
GOLF TZ je napisao(la):
odes u ovlasteni servis i vidis... nadji broj od inter auta u tz i pitaj koliko je... cijene su svugdje iste... meni su neke stvari skuplje bile u auto dijelovima nego u ovlastenom... :icon_smile:

morat cu tako i da odradim, da vidim malo cijene, da se informisem
najgore je sto ne znam od kojeg auta jos pase, da znam do sad bi ja to vec rijesio, al et,jebes mu mater

Član
evo nasao sam sliku sa neta, i koliko vidim i kod mene je isti ovakav podizac, ovaj je sa Polo clasicc, to je znaci verzija prije moje, 6n karavan. Eto izgleda da mi moze i ovakav motoric:icon_smile:

Uploaded with ImageShack.us

a evo i detaljnija slika, ovako to izgleda kod mene

Uploaded with ImageShack.us

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.