K: dijelove unutrasnjosti za Fabiu

K: dijelove unutrasnjosti za Fabiu

Putovanja.ba
Administrator
Potrebno mi je par dijelova za Fabiu 1.

Treba mi dugme za el. podizace stakala za desna prednja vrata (suvozaceva)

Treba mi centralna maska na kontrolnoj tabli (slika u prilogu) :icon_biggrin:
http://tinypic.com/r/dlhpxx/6

I treba mi antana sto se tice vanjskog dijela auta.

Član
cosmos comerce, ovlasteni skodin servis, kod njih su cijene u pola jeftinije nego po auto odpadima i auto dijelovima

Administrator
www.cosmos-commerce.ba

a predpostavljam da su i u ostalim ovlaštenim cijene iste ili slične.

Npr. meni su po otpadima tražili po 15-20 KM za poklopac fara, a u cosmosu isti takav 11 KM.

Član
pioneer_09 je napisao(la):
www.cosmos-commerce.ba

a predpostavljam da su i u ostalim ovlaštenim cijene iste ili slične.

Npr. meni su po otpadima tražili po 15-20 KM za poklopac fara, a u cosmosu isti takav 11 KM.

ja na skoro svakoj fabiji moram kupit one rešetke u prednjoj karambolci,dole ono pri dnu, ono je iz dijelova i ima ukupno 5 komada, sve zajedno me kostaju oko 30 KM u cosmosu, dok za sve to isto u auto dijelovima mi traze 65 KM ...

mala ova plastika sa tvoje slike, ova odma ispod prekidača za odleđivanje šajbe u cosmosu košta 4 KM a na auto odpadu 20 KM polovna

Nego fele da nisi skoro kupio fabiju, u zadnji mjesec dana sam par komada prodao u sarajevo, na svakoj su bili malo poremećeni ti lufteri za zrak :cool:

Putovanja.ba
Administrator
Nisam ja kupio, nego radni kolega pa da mu pomognem u potrazi :icon_biggrin: Hvala vam, prenjet cu informacije.

Član
predomislio sam se za ovo gore sto sam rekao da je ovlasteni povoljniji od odpada :icon_biggrin:
dobro u nekim stvarima jest,al danas sam bio u servisu s autom i obratite paznju na cijenu od krovne antene ( samo ona šipka )

2v9agsn.jpg