Jos jedna savremena "gadost" danasnjice - Provala na FB profil

Jos jedna savremena "gadost" danasnjice - Provala na FB profil

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Facebook debil.

IGY je napisao(la):
noke iskreno mislim da se ovo desilo neko hakerisanje, jer znas ga dobro, ja takodze i mogu ruku u vatru staviti da ovo nije on poslao niti da on uopste moze razmisljati na jedan ovakav nacin.....
opet sa druge strane nije ni fino od tebe ovo odmah stavljati na forum i pisati neke pogrdne rijeci o njemu trebao si prvo sa njim raspraviti i rijesiti to, pa ako je kriv onda ga i javno lincovati :D, mislim da nije u redu pljuvati po nekome a prvo ne utvrditi sve cinjenice.....
uzmi prvo u obzir sve okolnosti pa onda tracaj ;)

U pravu jesi Igy,ali ja vjerujem da bih u huji isto reagovao...FB jest zlo danasnjeg vremena,ali kad ti se ovako nesto desi,ne razmisljas kako treba,uopste....
EDIT:Eto,rijesena stvar.... :)

Član

Iggy cekaj da se izjasni Fele na ovu temu i zakljucaj odmah da se fkt ne pljuje po momku,jer licno sam uvjeren da nema veze s njim...bas zbog pomenute masovne kradje tih debilskih profila !!!

Putovanja.ba
Administrator

Sad su mi javili za ovo na telefon, nisam zaista ovo ja uradio, nemam razloga, imam precih i vecih problema od ovoga, svjedoci ste da me nema na netu a ni na forumu dugo, razlog je sto nemam pristupa na internet na poslu a kod kuce sam ugasio internet davno.

Izvinjavam se zbog neugodnosti djevojci i tebi noke, al isto mislim da si me trebao kontaktirat pa tek onda objavit na net i blatit po meni a nisi cuo moju stranu price...

JA sa ovim nemam nista...

Pozdrav

Evo nemogu se ni log in na facebook...

Izvini, al nije ni do mene jbg

Početnik

jos jedna prednosti sto nisam registrovan FB,:icon_smile:

to govno samo probleme donosi..:icon_mad:

Topic je LOCK-an dok se ne rijesi ovo... .nOKe javi se nekome od admina ili modova kad budes htio da se tema otkljuca..Fele-ta ne pozanjem licno ali cisto sumljam da bi ovako nesto uradio jer je momak OK barem po ponasanju ovdje na forumu! Evo sad vidim da je napisao i demant gore...Cuvajte se tih FB *ovana jer je to veliko zlo, a admini na tim forumima su posve opasni ljudi koji vole da rove po tudjim stvarima...

PS: Nemojte misliti da nekoga branim ili imam protiv nekoga nesto, .nOKe mi je drag momak kao i Fele koji su skroz korektni po ponasanju, vjerujem i u prirodi isto tako da su OK momci.. Topic je lockan da se ne sire dalje gluposti jer takav smo mentalitet da volimo tudje zlo nego svoje dobro. Hvala! Pozdrav.

Član
noke ebo ga ti prvo malo razmisli prije nego objavljujes ovakve stvari, preko neta nista nije sigurno.

.nOKe je napisao(la):
Zvao me jutros fele i rekao da je neko hackovao profile..
Kao sto sam vec rekao, dosta stvari sam ja jutros u revoltu rekao, jer probudit se i vidjeti kako djevojka place za racunarom nije nimalo lijep osjecaj, vjerujem da to svako od vas zna i osjeca isto kao i ja..

Jesam mozda malo pre burno reagovao, iz mnostva cinjenica - gadosti koje su napisane u onoj poruci.

Ja bih da se izvinem feletu, i vjerovatno ko je hackovao profile cita i ovo sada, jer je vidim dobro upoznat sa situacijom, porucio bih mu da je ovo nesto najnize na sto se osoba koja je imalo normalna moze uradit i spustit se na tako nizak nivo moralne vrijednosti..

Pozdrav
Kenan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.