Jos jedna savremena "gadost" danasnjice - Provala na FB profil

Jos jedna savremena "gadost" danasnjice - Provala na FB profil

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Eh ovak, fakat ne znam kako da pocnem ovaj topic (od samog naziva, kao i texta koji cu napisati ispod).. Ukratko cu objasnit sta i kako se desilo, mislim da ovo treba svak da vidi, jer se danas-sutra svima nama moze desit..

Dakle jutros se budim, kad vidim djevojku place za racunarom, prilazim joj ona mi pokazuje ovo :

Feđa Hajdarevic , poznatiji kao Fele, je bio nekad aktivan clan ovog foruma, bio je aktivan ucesnik i nekih SR meetova i dosta raje ga zna.. Ja osobno nisam nikad imao problem sa njim, bilo kakve vrste znaci.. Nisam ga odavno vidio niti bio u bilo kakvom kontaktu sa njim (od kad je prestao sa radom SOLONET D.O.O na ciglanama)

Ovo sto je gore napisano, u poruci, ja sam uradio PrtScn da bude orginalnije, tj da ovo pokusate dozivit kako sam ja dozivio, mislim da nikom nebi bilo svejedno da vam ovo djevojka pokaze..

Ujedno, nemam komentar na sve ovo, mnogi bi rekli prebij ga, ovo ono, ne znam fakat..

Uglavnom, et da znate sta se desava..

Član
RE: Facebook debil.

Stvarno nemam komentara.... :icon_mad: :icon_mad:
Gledam,poznato mi prezime Malicevic,kad skonta da je iz Travnika...

Član

jao bog te:icon_eek::icon_eek::icon_eek: stvarno ima svakakvih debila,vjeruj mi da ja ne mogu reci sta da ucinis,jer ni ja sam ne bi znao sta uradit da se ovo desi meni i mojoj djevojci,,stvarno bolesno nema govora,za ovo treba biti debilcina prava,,jos to radi ljudima koje poznaje:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član

Fuj Feleta debila...koji je njemu krc? Pobudalio lik totalno haa... ljudi to vam je sve ovaj prokleti FS okanite se gluposti...ja imam takvu odbojnsoj na to go*no da vam nemogu opisati ja dnevno provedem 20 sekundi na njemu samo da poukidam notifikacije i izignorisem dosadne poziva u koje kakve glupe grupe...

Početnik

ne mogu da vjerujem:icon_rolleyes:

ako ste Vas dvoica ima li nekih nerijesenih stvari ne vidim da ovako nesto pise djevojci......:icon_rolleyes:

stvarno jadno sa njegove strane,ovako nisko se spustit ne mogu da vjerujem...:icon_rolleyes:

da li si ti siguran da je on pod tim imenom i prezimenom,posto se na taj FB mozes registrovat kako hoces...fakat ne mogu da vjerujem...:icon_rolleyes:

Legend

Sto je najzalosnije, znam feleta kao super momka, i nikad, al znaci nikad nije bio nikakav problem.

Takodje, tvrdim da ovo nije lazni profil, jer ima dosta slika na profilu njega i njegove djevojke, zatim sam i ja cak ponekad komentarisao neke slike vezane za auta sto je postavljao..

Član

Necu da neko misli da nekog branim,pogotovo lika koji je ove gadosti napisao...Feleta ne znam licno,ali samo hocu reci da je u zadnje vrijeme mnogooooo hackovanih accounta po Bosni,pa je mozda,ali samo kazem mozda to i ovdje slucaj....:icon_evil:

BHT Ovisnik

nemogu vjerovati,mozda je neki iskompleksirani idiot provalio,ljubomoran na tebe pa slao,neznam...

Član

Aladin46 je napisao(la):
Necu da neko misli da nekog branim,pogotovo lika koji je ove gadosti napisao...Feleta ne znam licno,ali samo hocu reci da je u zadnje vrijeme mnogooooo hackovanih accounta po Bosni,pa je mozda,ali samo kazem mozda to i ovdje slucaj....:icon_evil:

Ovako slično se dešavalo nekoj mojoj raji s faxa, a sve zbog upada na FB... Treba provjerit, nazvat lika pa vidjet...

Treba često mjenjat pass na FB-u... čisto da se ne bi desila neka neugodna situacija kao što je ovo...

Član

pa brate nađi broj i nazovi ga, ili još bolje nađi ga i pitaj šta ima protiv tebe, jer je očito protiv tebe, samo tako ćeš znati šta je istina, vrlo je moguće i da je ovo što Aladin kaže, ali moraš to riješiti, ako te stvarno j*e onda neće stati dok ne reaguješ, jbg

IGY

Član

noke iskreno mislim da se ovo desilo neko hakerisanje, jer znas ga dobro, ja takodze i mogu ruku u vatru staviti da ovo nije on poslao niti da on uopste moze razmisljati na jedan ovakav nacin.....
opet sa druge strane nije ni fino od tebe ovo odmah stavljati na forum i pisati neke pogrdne rijeci o njemu trebao si prvo sa njim raspraviti i rijesiti to, pa ako je kriv onda ga i javno lincovati :D, mislim da nije u redu pljuvati po nekome a prvo ne utvrditi sve cinjenice.....
uzmi prvo u obzir sve okolnosti pa onda tracaj ;)

Početnik

ja ne mogu vjerovat da bi neko ovako mogao napisat,pogotovo neko ko te zna koliko toliko ,kao sto neko rece najbolje je da Feleta nazoves i vidis o cemu se radi,a temu da zakljucaju da se po momku ne pljuje dok se ne vidi da li je on stvarno to i napisao,mozda momak nema veze s vezom oko ovog.....:icon_rolleyes:

Član

Meni dnevno dodje po bar jedna osoba u firmu i moli da pokusam vratiti FB profil jer se desila kradja...hajde krenimo od te pretpostavke jbg... ja da sam na tvom mjestu ja bi ga nazvao i pitao jel mu regularan profil na FB onda bar znas sta i kako ako nije reci sta je bilo...ako kaze da jest onda mu j** sve po spisku !!!

IGY

Član

kako i rekoh, evo upravo sam ga zvao, on cak ni nema pristup internetu zadnjih par mjeseci, jedino sto sa polsa povremeno udze, obavjestio sam ga i eto ga da vam i on potvrdi isto ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.