bosko je napisao(la):
Ja ne znam sta bezveze pricate, ta sva auta imaju osiguranje tako da ne vidim svrhu kukanja o nekakvim parama iz poreza itd. (mada vecina vas ne placa nikakve poreze jer vas 90% nema nikakvih ni prihoda, nego ono hajmo malo supljirat) Sta treba da voze golfove 2 ? A svaki policajac koji je ostetio svojom krivicom sluzbeno auto je za to sangcionisan sigurno tako da...
imaju osiguranje, stoji to sve, a sta treba im opravdavati ovo sto rade
kao drugo, unistavaju, poslali su u penziju 10 golfova, to osiguranje ne pokriva, doduse vidi se koliko osiguranje pokriva i koliko uopste mare za autima, svaki dan prodjem pored PU centar i gledam one petice, kako su sa svake strane izudarane,izgrebane, o unutrasnjosti da ne pricam, kako fale kugle mjenjaca (obavezno) onda sve izgrebano,polomljeno .. sjedista izgorena cigarom i slicno..
trece, sta oni odgovaraju, mislis da ce ovu poravku policajac licno platit, il da ce na neki nacin bit sankcionisan, na koji ? ajd mi reci..
da se tako sankcionise, za svaku sitnicu, onda bi svake sedmice primali nove kadrove u mup (ako bi te sankcije bile suspenzija sa posla...)
tuga.. cemer .. jad