superman Član 07.03.2010 #1 evo nedjelja, nema se šta raditi pa sam se malo mučio i uspio malo dvicu da preradim, komentari dobro došli [attachment=31440][attachment=31441] Prilozi Volkswagen-Golf_II.jpg 117,2 KB · Pregleda: 125 Volkswagen-Golf_II_1983_800x600_wallpaper_03.jpg 119 KB · Pregleda: 51
evo nedjelja, nema se šta raditi pa sam se malo mučio i uspio malo dvicu da preradim, komentari dobro došli [attachment=31440][attachment=31441]
VW Diego Član 07.03.2010 #2 RE: Moja prva prava ps prerada ima dosta propusta da ne nabrajam, ali bice bolje
AnDel Član 07.03.2010 #3 RE: Moja prva prava ps prerada prva drug al si ga j*o izprve:lol:bolji serijski..ne lici ni na sta al aBd polako nek si poceo s tim
RE: Moja prva prava ps prerada prva drug al si ga j*o izprve:lol:bolji serijski..ne lici ni na sta al aBd polako nek si poceo s tim
superman Član 07.03.2010 #4 RE: Moja prva prava ps prerada niko nije uspio iz prve odraditi za 10, treniniga i biće bolje
ArminM Član 07.03.2010 #5 RE: Moja prva prava ps prerada samo polako ustimat ces se,,linije ti nisu dobre,ivice,,dok skuzis bit ce puno bolje
RE: Moja prva prava ps prerada samo polako ustimat ces se,,linije ti nisu dobre,ivice,,dok skuzis bit ce puno bolje
zlajaaa Član 07.03.2010 #6 RE: Moja prva prava ps prerada kad iskružuješ neke dijelove, zumiraj i polahko sa Poligonal lasso tool iskružuj! biće ti dosta preciznije
RE: Moja prva prava ps prerada kad iskružuješ neke dijelove, zumiraj i polahko sa Poligonal lasso tool iskružuj! biće ti dosta preciznije
BMW-GTI Član 07.03.2010 #7 RE: Moja prva prava ps prerada Drug, za prvi put odlicno, samo se ti vezbaj, meni je jako zanimljiv rad....samo napred, punim gasom
RE: Moja prva prava ps prerada Drug, za prvi put odlicno, samo se ti vezbaj, meni je jako zanimljiv rad....samo napred, punim gasom
superman Član 03.04.2010 #8 RE: Moja PS Garaza Još jedna duja, ali ovaj put malo preciznije i više dodataka pozadina je malo mutna, ali nije bitna pozadina već auto
RE: Moja PS Garaza Još jedna duja, ali ovaj put malo preciznije i više dodataka pozadina je malo mutna, ali nije bitna pozadina već auto
tarik_91 Član 14.04.2010 #12 nije lose bitno je da se radi...a pozadina je bitna jednako kao i auto...
superman Član 14.04.2010 #13 tarik_91 je napisao(la): nije lose bitno je da se radi...a pozadina je bitna jednako kao i auto... Kliknite za proširenje... znam, ali nisam imao vremena da uradim, a niti prave pozadine da ubacim AnDel je napisao(la): dosta bolje od prvog napredujes naucices ti to Kliknite za proširenje... Hvala, trudim se zlajaaa je napisao(la): previše ne realno... ali trudiš se Kliknite za proširenje... zbog čega
tarik_91 je napisao(la): nije lose bitno je da se radi...a pozadina je bitna jednako kao i auto... Kliknite za proširenje... znam, ali nisam imao vremena da uradim, a niti prave pozadine da ubacim AnDel je napisao(la): dosta bolje od prvog napredujes naucices ti to Kliknite za proširenje... Hvala, trudim se zlajaaa je napisao(la): previše ne realno... ali trudiš se Kliknite za proširenje... zbog čega
_vwfan_ Član 14.04.2010 #14 i sam pocetnik dobro je samo ove gume ko u bicikla, pokusaj uzeti i gumu i felgu zajedno od donora