JOS JEDAN BISER NAD BISERIMA

JOS JEDAN BISER NAD BISERIMA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Datum: 31.01.2008
Vrijeme :Kisa,Magla,vecernji sati
Auto :passat 6
Ucesnici:pjesak

Nepoznati momak je nepoznatom brzinom i zbog nepoznatog razloga izletio sa ceste na juznoj magistrali, proletio je izmedju 2 znaka velikom brzinom i udario nepoznatu zenu 64. godista.
Kako saznajemo od glavnog licaa sa uvidjaja , zena nije podlegla vec je u teskom stanju u bolnici. Vozilu je trebalo vishe od 50 metara da se zaustavi ...

2003057251268771636_rs.jpg

2001456654640254453_rs.jpg

2003773885471597269_rs.jpg

2002321694221366557_rs.jpg

2001648753010343866_rs.jpg

2005069058294883794_rs.jpg

foto by eddo

Član
nije mi zao vozaca, zao mi je samo pjesaka i auta... a toreto, samo radi info... trebalo mu je vise od 100m da se zaustavi...

Član
sreca niko nije smrtno stradao

Član
prema nezvanicnim podacima vozio je preko 150 .... al vala sudeci po tragovima kocenja .... ja mislim da je ova cifra bliza 250 neg 150 (mada opet ne razumijem ti se ja bog zna u brzinu .... kod mene felicija jedva ide preko 140 :D) ....

Član
Moram priznati da je izgledalo strasno. Izlazim sa OMV-ove benzinske, pogledam lijevo i vidim pasata kako plese po trotoaru i udara u ogradu.
Znaci, zabacivalo ga je citavo vrijeme lijevo pa desno u ogradu...
Mislim da je negdje od one autobuske stanice naletio na trotoar, a zaustavio se kod semafora kod mercatora.
Okrenem se na semaforu kod skole da vidim treba li pomoci, vec se skupilo par auta i zaustavim se negdje kod autobuske stanice, i vidim covjek trci i nosi zenu. Prvo je pokusao staviti u neku bijelu mislim opel corsu, ali kada je vidio audija, zamolio je covjeka da je smjeste u njeg zbog velicine.
Zena je bila totalno prisebna, komunicirala je, nisam vidio nikakve otvorene rane, nogama je mogla mrdati, a i rukama, jer sam pomogao da je stave u auto.
Eh sada meni nikako nije jasno kako je naletio na tu jadnu zenu, jer po oznakama na autu ocito da ju je udario lijevom stranom pasata.
Da li ju je pokusao izbjeci, ili ju je pokupio na trotoaru, ne znam, ali u svakom slucaju je krivac velika brzina.
Nadam se da ce se zena oporaviti. Pasat havarija, da je bilo neko manje auto posljedice bi sigurno bile gore po vozaca, jer bi bilo sigurno bilo izvrtanja s obzirom da je skakao citavo vrijeme.

Sto se tice kocenja, nemam pojma koliko su tragovi vidljivi i koliko je to mjerodavno, jer se lik vecinu puta odbijao od ogradu, a ondje ima i trave ako se ne varam.

Član
heeeej covjece zamisli da se jos neka nesretna dusha nasla tu na trotuaru kad je ovaj naletio .... nedo bog nikom .... ***** ti vishe ove manijake i huligane sto bez ikakvog razloga ubijaju i sakate narod po cesti .... koji vam to qurac treba .... ljut sam ....:icon_evil:

Legend
Auto je vozio Deno ko je iz Tuzle sjeca se momka nekad je vozio onog M3 kockicu.
A brzina je 170km/h razlog izljetanja nepirlagodjena brzina i po navodima ocevidaca neki covjek se namoto na njega da se prestroji nije ga primjetio, ovaj trzno naglo volanom .. i ostalo znate. Kasnije su rekli da zena.... daj boze...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.