jel ovo zajebancija ???

jel ovo zajebancija ???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eBay sam - nece nikad nista poduzeti ti izgubio 10 ili 1000 eura.. pun je njihov forum takvih postova.

Član
allroad je napisao(la):
ma da kao FedEx... nema problema :D
FedEx je meni duzan 4 cd-a
1.T.I. - KING
2.T.I. - Urban Legend
3. 2PAC - GH
4. Notorious B.I.G. - GH

zwao mjesec dana pa me prebace na neki izmjenicnu ili naizmjenicnu postu u sarajevi pa u doboj pa pi*ka materina!!!!
U glavnom ako ga neko vidi recite mu da mu je*em MATER:lol::icon_smile::icon_smile:

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
varalice teske,ko voli nek izvoli :)

faya izgleda pogresno si upucen u paypal i ebay :)
ja sam skoro nesto kupio preko ebay,platio paypalom,i cojk mi nije poslo..imo webshop,na kraju dobio ja slucaj na paypal,ali mi ne mogu dati cash dok taj covjek ne bude imo taj iznos na svom paypal racunu,a on zatvorio paypal acc vjerovatno.sreca nije veliki iznos.
od tuzbi i tih sranja i dobivanja velike love nema nista :)
mah sve je to sranje :)
al ebay koristim dugo al et prvi put nakon 5-6 godina slucaj u kojem sam izvaran :)

mozda nisam upucen fkt, jer ne koristim to ja, al znam price...jer burazer nesto vazda narucuje, i do sad nije bio zajeban nikad...jest znala kasnit isporuka par dana, al dodje...
a mozda stvarno ebay ne moze nista uradit po tom pitanju, tako da mozes stvarno popusit pare...jedino, ako se s njima dobro ganjas po sudovima i sl...
najbolje je gledat ljude s puno pozitive ili neke reputacije il sta vec...:)

Početnik
ne mozes se zeznut ako pametno kupujes i narucujes, tj. provjeris reputaciju prodavaca, ne letis za nebulozno niskim ponudama i slicno... telefon nikad ne bih uzela online...

Član
kao sto sam predpostavila.. ova gore navedena firma "Texco.de" pojma nema o tom oglasu i nikakvu elektroniku ne prodavaju odgovorni ce se obratiti market.ba.. tako mi upravo na tel. receno

znaci.. nista od jeftinog iPhona

IGY

Član
RCat je napisao(la):
kao sto sam predpostavila.. ova gore navedena firma "Texco.de" pojma nema o tom oglasu i nikakvu elektroniku ne prodavaju odgovorni ce se obratiti market.ba.. tako mi upravo na tel. receno

znaci.. nista od jeftinog iPhona

svaka cast na zalozenom trudu :cool:

Član
tako je u mene jedan jaran radio dok je placo po hiljadu dvije za telefone stizali su...
Prva veca posiljka lik dao 15 hiljada i nesta i cojk i pare:)
A on ostade nesretan kod kamatara se zaduzio

Član
aktualno je na mobile.de npr. mozete kupiti osmicu novu za 10 000 eura (autokuca 35 000 eura) ima i audi R8 za 40 000 eura (autokuca 90 000 eura). auto tj. sjediste te firme se nalazi u engleskoj ili nekoj drugoj drzavi (ako je ltd company onda je to jos jednom drugacije). i moze se nazvati, mailkontakt drzati - zahtjeva se pola novca kao kapar rest kod isporuke automobila. njima je i 5 000 eura za djaba svakako "zarada".. i svako jutro se neka ovca probudi i povjeruje u to.

na eBay kupovati elektroniku zahtjeva takodjer text veoma dobro procitati I shvatiti..  rijetkost NIJE da ljudi prodaju mobitel-dummy, samo karton (OVP - Original VerPackung) bez sadrzaja pa cak i navedu negdje u textu (veoma sitnim slovima) itd..

na reputaciju se takodjer nesmije skroz osloniti..

Član
da.. prosle godine npr. za bozic su se prodavali nintendo Wii + XBox na ludo, sve konzole otisle za 100, 150 eura i kupci se radovali tako jeftinoj kupovini - dok im nije stigao SAMO karton sa papiricima ili spuzvom. na forumu su kukanja velika bila a kad pogledas tacno text ponude, nigdje se ne spominje tacno konzola i sta sve ide uz nju ali zato cesto to OVP (sta "potencialnog" kupca vara, jer misli da je original zapakovano = novo)

Član
ja sam uzeo HP iPAQ tamo, polovan i bilo je kako je cojk reko...znaci bez ikakve frke i gresaka...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.