Jedno pitanje

Jedno pitanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jaran je ofarbao cijelo auto ponovo (komora vako nako ovo ono...) i proslo je jedno sedmica dana od toga , sada su se po autu pojavile kao neke crte ne znam ni ja sta koje se vide samo ako se gleda iz odredjenog ugla i ako se bas priblizite mjestu gdje su , zanima me sta je to ako neko zna posto prvi put to vidim. Ne mogu se staviti slike jer se na slikama ne mogu vidjeti.
 
Član
Evo bas sam maloprije bio s momkom kod majstora koji mu je radio , nis on uze masinu za poliranje malo osmirgla nakim brusnim papirom i ispolira i vise se ne vidi , e sad koliko ce trajat vidjecemo. Hvala na odgovorima.
Ja i rece da je to zato sto je auto stajao na suncu a na tim mjestima je radjeno s kitom pa se zbog toga pojavilo uglavnom ga nisam skonto.
 
Član
Davor_ je napisao(la):
vjerovatno celulit
nije samponirana farba

A sta to znaci posto sam ja laik za ove stvari , moze li se taj problem ikako rijesiti ili se mora ponovo farbat na tim mjestima? Boja je metalik naka
 
Član
možda se samo kit na suncu napuše, tako je meni prijatelju na golfu, di je krpija brave i lajsne na suncu se vidi točno odakle dokle je kit bija
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top