jedno laicko :)

jedno laicko :)

Član
ljudi ako je ko mjenjao ili nesto radio na astri g oko zvucnika, samo da mi kaze, jer ja o ozvucenje veze nemam.

interesuje me koje zvucnike da kupim, sto idu u prednja vrata, i koje visokotonce one sto dodju kod retrovizora gore ( valjda su to visokotonci) znaci koja je ta velicina-promjer, koja jacina, znaci ne treba mi nista drugacije od ovoga fabrickog ozvucenja. Sad mi je bas katastrofa jer samo rade oni nazad a naprijed nista ... eto toliko .. ja i da kazem da mi je player pioneer .. ne znam tacnu oznaku nije neki noviji al nije ni prahistorija

Član
17 cm mislim da su...neka me isprave ako grijesim a za visoke neznam......a jesi li provjerio da li su uopste spojeni

da 17ske su naprijed a 13ske pozadi ako je Astra sa 2 vrata , uzmi sta god zelis sve zavisi od cjene koliko para zelis dati za sistem?

Član
mozda ti je player podesen na balance il fader da salje zvuk samo nazad? probaj to prvo vidjet

Član
Little Dragon je napisao(la):
da 17ske su naprijed a 13ske pozadi ako je Astra sa 2 vrata , uzmi sta god zelis sve zavisi od cjene koliko para zelis dati za sistem?

a zar nisu 17 i pozadi:icon_question:

Član
Little Dragon je napisao(la):
Nisu ako je 2 vrata , a ako je 4 ja mislim da su i naprijed i nazad 15ske nek me neko ispravi ako grijesim

jbg kod mene 2 vrata ja mjerio 17 i pozadi:icon_question:. imam neke 15ke pa mi negode jer su male pa sad ganjam 17.....sad jesam li ja fulo neznam, ali cisto sumnjam

Član
sta si ti tacno mjerio pa je 15 cm ? rupu za zvucnik,zvucnik ili mozda onu mrezicu na njemu ? jer da bude bas 15 cm tesko... mozda 16,5 ili 13...

Član
jeste astra je sa 2 vrata i nemam pojma uopste koliko bi kostalo da zamjenim sve one iz auta jer i oni sto rade nesto nisu ok meni se cini a sto se tice podesavanja na player-u sve je regularno. Znaci ne treba mi nista jace ni bolje od onog fabrickog... e sad me int. koliko bi to zadovoljstvo kostalo odprilike ..