e ljudi bass sam se sad sjetio...ima ovde neki cigo kodnas skuplja zeljezo,bakar.... i mi ti osli kodnjega da kupimo nesto zeljeza trebalo za prikolicu od traktora staja znam...kad ja ugleda ono nnesto ko pojacalo..ja blize..kad ono stvarno..jest da je bilo u blatu i puno izgrebano al mi se cinilo uredu..reko mozda se moze popravit ako nisu povadjene svari iznjeg.a nemam marke u djepu reko jebatgaa ..i mi krenemo kuci ,,usput ja jaranu isprica tako i on se samo okrenu i nazad kod cige..
eh kaze ..kolko ti kosta ovo pojacalo..?? (e cigo zna sta je pocalo'?jos ga ublato bacio..) ..kad cigo uze i na vagu kaze ..3,5 kile..mm..5 marki bratko novo ko zatebe ovo pofacalo..hahaha ja nisam imo ni markice uzase..uzeo bi ja..al eto uzeo moj drug..mi dosli kuci ocistili i osusili..i vice on treba sutra nosit ovim da vidi mozel se popravit..ma reko hajmo m njega probat.. mi pokopcali kad ono RADI!!! ja lego odsmjeha..neko pojacalo nema marke na njemu 2x120w ..ja sam se cjeli dan smijo ko lud.(pojacalo za 5 marki)..i sad kad ugleda ovo pojacao od 80 kila .jjoooj ..da je cigo imo tako ja bi sebi kupio za 100 marakka..hah:lol::lol::lol: