.nOKe Legend 21.05.2007 #1 jaguar, cudan izbor ali nije do mene, za ps tuning battle je .. da ne duljim stock: progress: final chop: budite pozdravljeni 8)
jaguar, cudan izbor ali nije do mene, za ps tuning battle je .. da ne duljim stock: progress: final chop: budite pozdravljeni 8)
daki Legend 21.05.2007 #2 Javi kako prodjes na takmicenju. Sta ti predstavlja ono IMPRESSION, mislim znam da je to ime od firme u kojoj sam radio nekada, pa zato.
Javi kako prodjes na takmicenju. Sta ti predstavlja ono IMPRESSION, mislim znam da je to ime od firme u kojoj sam radio nekada, pa zato.
.nOKe Legend 21.05.2007 #3 daki je napisao(la): Javi kako prodjes na takmicenju. Sta ti predstavlja ono IMPRESSION, mislim znam da je to ime od firme u kojoj sam radio nekada, pa zato. Kliknite za proširenje... impression je doslo u sklopu pozadinske slike, tako da ti ne mogu reci nista konretno :$
daki je napisao(la): Javi kako prodjes na takmicenju. Sta ti predstavlja ono IMPRESSION, mislim znam da je to ime od firme u kojoj sam radio nekada, pa zato. Kliknite za proširenje... impression je doslo u sklopu pozadinske slike, tako da ti ne mogu reci nista konretno :$