Bocky Član 02.09.2008 #31 pozz i DD, vidjam ti tigricu skoro svaku vecer, lijepa je i ima dobar zvuk, redovno prolazis pored mujica....
pozz i DD, vidjam ti tigricu skoro svaku vecer, lijepa je i ima dobar zvuk, redovno prolazis pored mujica....
struja_sa Član 04.09.2008 #34 dZaba je napisao(la): pa sta ima strujke nek si i ti prihajo amo Kliknite za proširenje... ma nista brate , dosada ziva , neznam gdje cu prije , pa hajd reko da se registrujem na bhtuning , hahah... sta ima kod tebe , sta radis ti..?
dZaba je napisao(la): pa sta ima strujke nek si i ti prihajo amo Kliknite za proširenje... ma nista brate , dosada ziva , neznam gdje cu prije , pa hajd reko da se registrujem na bhtuning , hahah... sta ima kod tebe , sta radis ti..?
struja_sa Član 04.09.2008 #35 Iceman je napisao(la): Dje si strujjjaaaa, dobrodosao Kliknite za proširenje... oho , djesi madzide ,kralju.. hhehee.. ma nista brate ,dosada , pa reko krajnje je vrijeme da se i ja registrujem na bhtuning.. hehhe
Iceman je napisao(la): Dje si strujjjaaaa, dobrodosao Kliknite za proširenje... oho , djesi madzide ,kralju.. hhehee.. ma nista brate ,dosada , pa reko krajnje je vrijeme da se i ja registrujem na bhtuning.. hehhe
struja_sa Član 04.09.2008 #36 bilosto je napisao(la): da... imena nisu bitna, a nadimak je zaista simpatican... dobro dosao na forum... lijepa tigra! Kliknite za proširenje... hvala ti , moram i ja tvoj autic pohvaliti , ljepotica -nema sta .. a o prezentaciji da ne pricam.. hheh
bilosto je napisao(la): da... imena nisu bitna, a nadimak je zaista simpatican... dobro dosao na forum... lijepa tigra! Kliknite za proširenje... hvala ti , moram i ja tvoj autic pohvaliti , ljepotica -nema sta .. a o prezentaciji da ne pricam.. hheh