Outrage Član 16.12.2009 #16 Erolom po meni najbolji jednostavan upadljiv i ovaj otisak gume po slovima se podudara sa rijecju GRIP LP
Erolom po meni najbolji jednostavan upadljiv i ovaj otisak gume po slovima se podudara sa rijecju GRIP LP
erol_brcak Član 16.12.2009 #17 Konto sam nesto sareno uradit,ono zastavice,turbinice,fazoni,al mi to nekako previse kicasto,plus sto je grip tesko docarat staticnom slikom
Konto sam nesto sareno uradit,ono zastavice,turbinice,fazoni,al mi to nekako previse kicasto,plus sto je grip tesko docarat staticnom slikom
Nexus Legend 16.12.2009 #18 pa logo i treba da bude jednostavan da se lako pamti po meni ovaj erolov najidelaniji pa sad...
Outrage Član 16.12.2009 #19 Da logotip uopste ne ide komplikovan,jednostavan za oko lahko pamtiv i sto manje boja Erol odlican posao !
Da logotip uopste ne ide komplikovan,jednostavan za oko lahko pamtiv i sto manje boja Erol odlican posao !
Eko Član 16.12.2009 #21 Erol, kao sto smo rekli, samo ako moze promijeniti malo font ovo " auto klub gorazde " i rece ti da vec imas drugu saru i to ce biti to LP
Erol, kao sto smo rekli, samo ako moze promijeniti malo font ovo " auto klub gorazde " i rece ti da vec imas drugu saru i to ce biti to LP
tepSIJA Član 16.12.2009 #22 po meni ovo je sasvim ok... doradi ako mozes po molbi eka taj novi font i dr saru i vidimo koji je bolji... kako god uzecemo ovaj od tebe sigurno.
po meni ovo je sasvim ok... doradi ako mozes po molbi eka taj novi font i dr saru i vidimo koji je bolji... kako god uzecemo ovaj od tebe sigurno.