_JokeR_ Član 20.05.2009 #16 i ja sam konto prvo neki motor ubacio ovo ono mjenja uto neku bas ludost mozda 2 cactussa ubacio kad ono cerada, stim da je i ovo ludo
i ja sam konto prvo neki motor ubacio ovo ono mjenja uto neku bas ludost mozda 2 cactussa ubacio kad ono cerada, stim da je i ovo ludo
IGY Član 21.05.2009 #22 Deyo je napisao(la): Ja mislio ti nabavio 2.0 Kliknite za proširenje... _JokeR_ je napisao(la): i ja sam konto prvo neki motor ubacio ovo ono mjenja uto neku bas ludost mozda 2 cactussa ubacio kad ono cerada, stim da je i ovo ludo Kliknite za proširenje... odavno nista ljepse nisam cuo, a da moram dati tuzni odgovor da nisam :icon_cry:
Deyo je napisao(la): Ja mislio ti nabavio 2.0 Kliknite za proširenje... _JokeR_ je napisao(la): i ja sam konto prvo neki motor ubacio ovo ono mjenja uto neku bas ludost mozda 2 cactussa ubacio kad ono cerada, stim da je i ovo ludo Kliknite za proširenje... odavno nista ljepse nisam cuo, a da moram dati tuzni odgovor da nisam :icon_cry:
VW Diego Član 21.05.2009 #23 :lol::lol::lol:bogami me ne trznu prva pomisao "vidi zensko vozi kamion" :lol::lol::lol: