marko_bih Početnik 02.03.2010 #79 Lija je napisao(la): evo sad OPETA inace malo me zajbaje UPLOAD,ali najbtnije je OK,nikad se ne rusi jednom u mjesecu ljeti jos rijedje:lol::lol:... inace neki bezzicni sistem zvani CUTUK,prometa 10 gb mjesecno,ja prezadovoljan Kliknite za proširenje... Hhaha susjed moj Ćutuk net mu je nedaj boze al aj moze posluzit
Lija je napisao(la): evo sad OPETA inace malo me zajbaje UPLOAD,ali najbtnije je OK,nikad se ne rusi jednom u mjesecu ljeti jos rijedje:lol::lol:... inace neki bezzicni sistem zvani CUTUK,prometa 10 gb mjesecno,ja prezadovoljan Kliknite za proširenje... Hhaha susjed moj Ćutuk net mu je nedaj boze al aj moze posluzit
bolc Član 02.03.2010 #80 ovaj link mi se nije baš pokazo precizan mislim da je ovaj mjerač bolji http://bwm.carnet.hr/
caus Član 02.03.2010 #81 caus je napisao(la): kad svi mjere pa da i ja :lol::lol: Kliknite za proširenje... izgleda da mi se gavran spustio na antenu pa mi omeo signal :lol::lol::lol:.
caus je napisao(la): kad svi mjere pa da i ja :lol::lol: Kliknite za proširenje... izgleda da mi se gavran spustio na antenu pa mi omeo signal :lol::lol::lol:.
I ITALY Član 02.03.2010 #88 jbaga, veceras mi je losa konekcijapravo nesto, inace siguran sam da ide barem 3 puta brze:icon_confused:
jbaga, veceras mi je losa konekcijapravo nesto, inace siguran sam da ide barem 3 puta brze:icon_confused: