Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
bitbo je daje prometna produžena tj polica osiguranja a bez tablica možeš vozat dok ti nebudu a sa druge mi strane nije jasno zašto čekaš tablice ako je produženje registracije zar ne ostaju iste table ili si htio druge
bitbo je daje prometna produžena tj polica osiguranja a bez tablica možeš vozat dok ti nebudu a sa druge mi strane nije jasno zašto čekaš tablice ako je produženje registracije zar ne ostaju iste table ili si htio druge
i ja sam se prvo to zapito al ako nakon isteka rege prodje mjesec dana mora mjenjat tablice i ako nema registarskog broja nesmije vozat auto moj stari je vozo i zaustave ga 100 KM kazene 2 boda, mjesec zabrane dobro ga nasamarili po meni je trebala kazna 30 KM jer nema tablica i cao jer npr. ja mogu sad s svog auta skinut tablice auto mi je rega registrovano samo nemam oznake i to je 30 KM al djaba nasi drotovi su kreteni i nemozes s njima pricat pisu sta im je qrcu cejf
auto nije bilo na meni nisam ga prepisao kad sam ga uzeo jer sam imao nekih kazni na skuter i na autu aa nisam imao dovoljno za svee pa sam sacekao.. i tako se oduziloo citavih godinu dana aa iovako sam baksuz pa me nebi cudilo kad bi mi rekli svaki dan govorili da mi nisu zavrsili FOL pao im sistem pa ja u jednom danu 5 puta odem i uvjek ista prica.. cekat cu i u utorak cu maksuz otic nebudel gotovo frku cu napraviti:lol: