izludiooo

izludiooo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bitbo je daje prometna produžena tj polica osiguranja a bez tablica možeš vozat dok ti nebudu a sa druge mi strane nije jasno zašto čekaš tablice ako je produženje registracije zar ne ostaju iste table ili si htio druge

Član
dadao_style je napisao(la):
bitbo je daje prometna produžena tj polica osiguranja a bez tablica možeš vozat dok ti nebudu a sa druge mi strane nije jasno zašto čekaš tablice ako je produženje registracije zar ne ostaju iste table ili si htio druge

i ja sam se prvo to zapito al ako nakon isteka rege prodje mjesec dana mora mjenjat tablice i ako nema registarskog broja nesmije vozat auto moj stari je vozo i zaustave ga 100 KM kazene 2 boda, mjesec zabrane dobro ga nasamarili po meni je trebala kazna 30 KM jer nema tablica i cao jer npr. ja mogu sad s svog auta skinut tablice auto mi je rega registrovano samo nemam oznake i to je 30 KM al djaba nasi drotovi su kreteni i nemozes s njima pricat pisu sta im je qrcu cejf

Član
auto nije bilo na meni nisam ga prepisao kad sam ga uzeo jer sam imao nekih kazni na skuter i na autu aa nisam imao dovoljno za svee pa sam sacekao.. i tako se oduziloo citavih godinu dana;) aa iovako sam baksuz pa me nebi cudilo kad bi mi rekli svaki dan govorili da mi nisu zavrsili FOL pao im sistem pa ja u jednom danu 5 puta odem i uvjek ista prica.. cekat cu i u utorak cu maksuz otic nebudel gotovo frku cu napraviti:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.