Član
prije 7 dana predao dokumente za registraciju vozila..amidja nazove jednog inspektora da mi to pogura da bude sto prije gotovo i zove amidja isti dan i kaze mi da je gotovo..ja u MUP kad IMAM NEPLACENE KAZNE(koje sam platio prije 5mj.)..odnesem uplatnice oni me posalju nekom sefu objasnim mu situaciju kako sta gdje i on nazove GRANICNU SLUZBU da pita sto mi kazna nije jos skinuta..5 dana se vucao po MUP-u na dan po 3-4 puta isao i nikad skinuti kaznu.. jutros odem kad skinuta kaznaa dokumenti predati da se prave tablice bice gotovo oko 15:30.. dolazim u 15:30 kad mi govna govoree fali ti potvrda o uplacenom porezu i NA TEHNICKOM POGRIJESILI ZAPREMINU VOZILA(stavili 1970 umjesto 1910) ja izludiooo uzeo dokumente i u osiguranje.. covjek mi se izvine i kaze sutra ce ispraviti i on predati u MUP.. izludio sam ljudi vise.. stvarno aja nam POLICIJE, OSIGURANJA i drugim qraca stvarno krajnje neozbiljno.. sad valja cekati do utorka da tablice budu gotove..
EDIT:usput da pitam smijem li auto vozati bez tablica?s policom osiguranja? da policiji pucam diplu da mi je to sve u MUP-u ???
EDIT:usput da pitam smijem li auto vozati bez tablica?s policom osiguranja? da policiji pucam diplu da mi je to sve u MUP-u ???