Izivljavanje komisije!!!!

Izivljavanje komisije!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dobro ti je edo rekao, nemoj se samo inatiti i dobro ces proci!
Sta god ti kazu ti reci jeste tako je... i pozovi jednog od ove "dvojice" ;)

Član
slazem se sa edo_16V

a mogu i ove samo one krupnije

novcanice-eura.jpg

Član
nemoj im vala davat pare pa makar. polozi iz drugog puta i libo te racku, a onim pederima ne daj ni marke.

Član
nisu svi takvi...ja sam polozio iz prve bez stele...normala, covjek kaze, bez greske...a nije mi nikakav rodjak bio i to...
znaci ima ih dosta normalnih...a ima ih i takvih...nego, samo se ti zali, moras ponovo izac za koji dan...

emirEX_sa je napisao(la):
zao mi je drug. nisi jedini primjer.

ja kad sam polagao bilo je ono samo subota i nedjelja i polazes kod opstinske komisije. i ja isto padnem prvi put. prije mene na polaganju bila je jedna od sestara Alilovic (ona sto je na pinku vodila leteci start) i djevojka donijela kamere i povela kamermana iz pink televizije da snima njeno polaganje. naravno da je polozila jed je kamerman sve snimio na kasetu i vozio se cijelo vrijeme sa njima u autu. ona se vratila na polaznu i dosao je red na mene. sjedam ja u auto i sjedose oni i mi polako krenemo sa polazne. u voznji niti jednom ma niti jednom nije zatvorio usta i svo vrijeme je spominjao tu voditeljicu i njen dolaza sa kamermanom a na mene su potpuno zaboravili. kad kazem zaboravili govorim o tome da mi nisu govorili ni gdje trebam ici ni nista. jedan dio rute prolazi ispred jedne osnovne skole i tu sam vozio prema znaku 40 40km/h i jos nekih caka je bilo (polukruzno, ispitivo me o znakovima pored ceste itd) dodjemo na polaznu kaze on pali ste i pita znam li razlog a ja njemu kazem da ne znam. kaze on meni "Gdje si vidio da skola radi nedjeljom i da moras voziti 40 i na taj nacin ugrozavas saobracaj" ostao sam bez texta ali sam zato sljedeci put polozio jer je komisija bila boli glava.
samo se ne treba sikirati i bit ce to sve uredu.

sretno i polako

Ista situacija kod mene, ogranicenje koje sa autoskolom pred ispitom je da se drzis brzine 40 km/h, tako je i i bilo, buduci da u nas u gradu u zadnje vrijeme na svakom cosku nesto rade, svugdje su table radovi na putu i ogranicenje 20km/h i postovao sam sve to, i na kraju on meni kaze da sam ja prespor za saobracaj, a da nisam postovao ta pravila, on bi me oborio jer ne postujem znakove, i reci mi imal' to ikakve logike?

edo_16v je napisao(la):
Tako ti je to druze, jbg. Znam momke koji su se inatili tako i padali po 5-6 puta dok nisu "zavrsili".

Ja znam dvojicu koji ti sigurno mogu pomoci

OVAJ
100km_fe_lice_velika.gif

ILI OVAJ
200km_prednja.jpg

Kada izracunas koliko ti treba para da npr. 3 puta izadjes na polaganje i koliko vremena cekas, skontaces sta ti je raditi a i oni to znaju pa maltretiraju.

Nedam vala para, napravio me je budalom pred svima, i jos da mu placam, ma nema sanse!!!! Cijelo vrijeme me navraca da grijesim, a ja naravno skolski, i onda mi govori kako nevalja sto nisam radio kako mi je on govorio, a cijelo vrijeme samo de ovo, de ono, sto nema sanse da prodje da je u redu tako voziti....

Faya_M5 je napisao(la):
nisu svi takvi...ja sam polozio iz prve bez stele...normala, covjek kaze, bez greske...a nije mi nikakav rodjak bio i to...
znaci ima ih dosta normalnih...a ima ih i takvih...nego, samo se ti zali, moras ponovo izac za koji dan...

Ne kazem ja da svako polaze sa stelom od prve, al' gledam oni iz pocetka sto polazu, ne rade pola radnji sto treba, desava se da se gase auta, profulaju stopovi, oduzmu prvenstva, i dodju smiju se kako su polozili, i onda dodjem ja pred kraj, koji se stvarno potrudi da to uradi korektno, i bude tako, i onda on meni kaze kako ja ne polazem treci ili cetvrti put tako da mogu pasti, znaci nema veze moja voznja sa tim da li cu ja proci, on je mene oborio i prije nego sto sam poceo voziti....

VR6Boki je napisao(la):
Ma komotno se posvadjas sa njima kad te pocnu zajebavati tako za nesto neosnovano...

Pokusao sam raspravit kulturno, al' me pravi budalom, i naravno on je ispao budala jer se kasnije izgubi i ne zna sta da kaze, i izadje iz auta, ja poludio, mog'o sam ga izlupat, toliko mi je krivo jer me budalom napravio pred svima za nesto sto nisam uopste kriv i znam kako sam vozio....

Član
Cuj gluposti, nisam vala znao da i to sada rade :icon_evil:, ne mogu ni zamisliti kako ti je :icon_evil:, recimo ja sam polozio bez stele, i jesam odvozio bez greske, imao sam dobrog clana komisije, i tip je bio ok, ali mi nije padalo na pamet da placam. Ne znam kako se neko moze hvaliti da ce poloziti preko stele, a ima ih i takvih. Al onda skontam da nije za svakoga voznja uzitak...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.