emirEX_sa je napisao(la):zao mi je drug. nisi jedini primjer.
ja kad sam polagao bilo je ono samo subota i nedjelja i polazes kod opstinske komisije. i ja isto padnem prvi put. prije mene na polaganju bila je jedna od sestara Alilovic (ona sto je na pinku vodila leteci start) i djevojka donijela kamere i povela kamermana iz pink televizije da snima njeno polaganje. naravno da je polozila jed je kamerman sve snimio na kasetu i vozio se cijelo vrijeme sa njima u autu. ona se vratila na polaznu i dosao je red na mene. sjedam ja u auto i sjedose oni i mi polako krenemo sa polazne. u voznji niti jednom ma niti jednom nije zatvorio usta i svo vrijeme je spominjao tu voditeljicu i njen dolaza sa kamermanom a na mene su potpuno zaboravili. kad kazem zaboravili govorim o tome da mi nisu govorili ni gdje trebam ici ni nista. jedan dio rute prolazi ispred jedne osnovne skole i tu sam vozio prema znaku 40 40km/h i jos nekih caka je bilo (polukruzno, ispitivo me o znakovima pored ceste itd) dodjemo na polaznu kaze on pali ste i pita znam li razlog a ja njemu kazem da ne znam. kaze on meni "Gdje si vidio da skola radi nedjeljom i da moras voziti 40 i na taj nacin ugrozavas saobracaj" ostao sam bez texta ali sam zato sljedeci put polozio jer je komisija bila boli glava.
samo se ne treba sikirati i bit ce to sve uredu.
sretno i polako
edo_16v je napisao(la):Tako ti je to druze, jbg. Znam momke koji su se inatili tako i padali po 5-6 puta dok nisu "zavrsili".
Ja znam dvojicu koji ti sigurno mogu pomoci
OVAJ
ILI OVAJ
Kada izracunas koliko ti treba para da npr. 3 puta izadjes na polaganje i koliko vremena cekas, skontaces sta ti je raditi a i oni to znaju pa maltretiraju.
Faya_M5 je napisao(la):nisu svi takvi...ja sam polozio iz prve bez stele...normala, covjek kaze, bez greske...a nije mi nikakav rodjak bio i to...
znaci ima ih dosta normalnih...a ima ih i takvih...nego, samo se ti zali, moras ponovo izac za koji dan...
VR6Boki je napisao(la):Ma komotno se posvadjas sa njima kad te pocnu zajebavati tako za nesto neosnovano...