Izdajem stan za novu godinu

Izdajem stan za novu godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa sta sam ko sam, i gdje sam su TAKO sporedne stvari kao i ciji je stan...a sto se tice demoliranja, e pa i na to sam mislila, izmislili su ljudi tz. KAUCIJU za to....
bilosto je napisao(la):
IGY je napisao(la):
ja nigdje ne vidjeh da si se ti predstavila :icon_question:

svaka ti cast... vjerovatno izdajes iznajmljen/tudji stan hahahaahahahahahaahahahahahahahaah

Član
anna_spiller je napisao(la):
e pa sta sam ko sam, i gdje sam su TAKO sporedne stvari kao i ciji je stan...a sto se tice demoliranja, e pa i na to sam mislila, izmislili su ljudi tz. KAUCIJU za to....
bilosto je napisao(la):
IGY je napisao(la):
ja nigdje ne vidjeh da si se ti predstavila :icon_question:

svaka ti cast... vjerovatno izdajes iznajmljen/tudji stan hahahaahahahahahaahahahahahahahaah

Na ovom forumu je red prvo se predstaviti, u tome je stvar.

Legend
sta si ko si,to nije sporedna stvar,to je stvar kulture,kad udjes u sobu punu nepoznate raje kultura je da se predstavis,nije ti ovo oglasnik,zato otidji lijepo se predstavi dok ti neko nije obriso ovaj "oglas".zato pozuri;)

mnogo si simpatican moma a uz to i volis da solis pamet a....pa neka obrisu, za prijetnje je potrebno dvoje, onaj ko prijeti(tj, ti ) i onaj ko se boji.....ali dragi moj u ovoj situaciji si jednina....
pozdrav :):icon_exclaim:
Nexus je napisao(la):
sta si ko si,to nije sporedna stvar,to je stvar kulture,kad udjes u sobu punu nepoznate raje kultura je da se predstavis,nije ti ovo oglasnik,zato otidji lijepo se predstavi dok ti neko nije obriso ovaj "oglas".zato pozuri;)

IGY

Član
jako los pocetak tvog boravka na forumu
ajd se fino predstavi u novim clanovima, ili se brise komplet tema
ima neki red i treba ga postivati
vidim trenutno si online imas malo fore da se predstavis i otkljucacu ti temu, ako to ne ucinis brise se sve
P.S. nije prijetnja nego neka pravila foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.