Misli da ga ne bi zatvorile?Crne glanc!
na sivu boju auta su najbolje crne felge. barem moj ukus.
Bas to me i muci, mislim da na ovu boju bi svjetlije felge bolje izgledaleTamnija boja, svjetlije felge. Jer otvore auto, bude vise kontrasta, zanimljivije.
Jel imas ove petokrake? Koja velicina je u pitanju? Ovaj model bi super legao uz malo spustanje i svjetlija boja malo....
Sta mislis?
ProdateJel imas ove petokrake? Koja velicina je u pitanju? Ovaj model bi super legao uz malo spustanje i svjetlija boja malo....
Naravno s druge strane ako su felge npr 19col onda bi i ovakva boja legla pravo dobro...
Modernije petokrake(poput ovih) u 95% slucajeva leze autu samo je upitna boja. Ja bih radije svjetliju varijantu ali sve je do ukusa.Prijatelj mi nudi ove felge 17 zolla za DZ
Sta mislite
Da i mene muci to, ali iskreno mislim da je steta farbati ovakve felge, jer imaju bas onu lijepu glossy crnu boju(nije matt obicna)Modernije petokrake(poput ovih) u 95% slucajeva leze autu samo je upitna boja. Ja bih radije svjetliju varijantu ali sve je do ukusa.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Definitivno necu ici preko 17zolla, mislim da je to mjera za neko porodicno/momacko autoZa moj ukus su 17ke pre male, ali kako ko....