-Suki- je napisao(la):
pa imao sam 18'' felge pa je to bilo OK, nije bilo prenisko, al sad sam nabavio 16'' i bog zna sta ce da bude....
izgleda da nismo na istoj talasnoj duzini....ti o stylingu ja o tome kako je takav set potencijalna smrt na cesti ali tebe brine karter ipak.
gle ako te samo zanima da je auto sto nizi stavis te opruge, nek neko prdrzi rukama da ne ispanu do spustis auto i to je to.
sto se tice motora stavis spuzvu 2cm debelu na usisnu, na spuzvu malo toatne masti i zatvoris haubu pa otvoris i vidi jel ima masti na hauvi ako nema, mozes malo dici motor, mada ekipa uglavnom ima neke poluraspale nosace motora pa je motor prenizak zbog toga.
Izgleda da bas nismo na istoj talasnoj duzini. Nikakva "potencijalna smrt na cesti" nisam ja niti moje auto. Opruge mi jos nisu ni stigle, a ne planiram ih ni stavljati dok ne vidim sta i kako.
Tako da i ako odlucim se na to, to ce biti na moju odgovornost, tebi ni u dzep ni iz dzepa, sto bi se reklo.
Kao sto vidis, ovo se zove "ispitivanje" - kad nesto ne znas pa pitas. E upravo to radim, i imam kvalitetne odgovore od tebe iz prve ruke, i hvala na tome, samo sto ne trebas dublje u privatnost zadirati.
Bez uvrede, ali moje auto je trenutno na standardnim oprugama, zapravo full standardm, i potpuno ispravno, kako i volim da mi auto bude, i ne planiram biti ubica na cesti, bilo nekog drugog ili samog sebe.