Član
dzinn16v je napisao(la):Goran grude...donesi mu felgu u kesi i napravit ce je...radi cuda
I ja sam cuo da je ekstra da od 2-3 razbijene felge napravi jednu
evo broj 063 328 300
dzinn16v je napisao(la):Goran grude...donesi mu felgu u kesi i napravit ce je...radi cuda
AldinShpura je napisao(la):Jure Kiseljak-Brnjaci ...063 33 79 82 cijena po dogovoru znam da radi kvalitetno
hvala prijateljuadohera je napisao(la):Poslije Vraca prema lukavici kad ides imas praonu i vulkanizer poslije Petrol pumpe momak se Goran zove cini mi se radi dobro a nije skup
mara- je napisao(la):Pozdrav ljudi,
Evo da ne otvaram novu temu... Od kako sam nabavio nove (polovne) flege sa gumama, auto nenormalno trese pri brzinama većim od 100KM/h. Volan ne trese, pa smatram ili su gume ili felge. Prvo, kako otkriti koje od ovoga? Kad sam balansirao, vulkanizer mi je rekao da mi dvije felge nisu baš najbolje, pa sam ih stavio nazad. Da li je moguće da to prenosi na čitavo auto i da se trese? Drugo, ako je do felgi, nesto mi se ne da ići ni u Visoko, ni Kiseljak, ali sam vidio da ima neki na Neđarićima u Sarajevu, kod Autopraonice 3D da ispravlja aluminijske felge. Da li je neko bio tu, i zna li kakvi su što se tiče kvaliteta rada? Unaprijed zahvalan na informacijama.