isplati li se?

isplati li se?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
treba mi savjet od ovih sto znaju...
isplati li se da dam svog toleda za ovog BMW znaci zamjena je kljuc za kljuc? moje auto mozete vidjeti u garazi
a BMW ja 92 godiste istu opremu ima, motor 2.5 benzin, 210 konjica, bordo metalik, 4 vrata...
ima kvar anspric pumpi vjerovatno se treba mijenjati
koliko ona kosta odprilike?
koliku potrosnju ocekivati od ovog motora?
isplati li se zamjena uopste?

Član
nema taj bmw 210 ks ko prvo ko drugo moze da bude puno problema a ne samo pumpa a zamjenska je oko 150 maraka originalna oko 300 neznam tocno
a potrosnja nije ispod 11 litara pa navise ali razlika u voznji ko nebo i zemlja btw daj slike od bmw pa cemo vise info dati

Član
ev slika...
na sta sve da obratim paznju kad ga budem gledao posto s BMW se bas nisam petljao...
pa sta mislis od 11 do 15 potrosnja mislis da nece ici vise?

Član
ako je ispravan nesmije da ide preko 15 cak i sa cestim silovanjem :)
moja kocka na otvorenom oko 9 lokalna voznja grad ovo ono malo vise od 11 a silovanje stalno stiskanje driftanje potezanje jednom rijecju divljanje nisam uspio preko 15 da uzme

Član
to mi je taman potrosnja:icon_smile: a sta ima je mana kod motora da obratim paznju kada budem gledao? i za ajnspric pumpu koji su simptomi ako je pokvarena? da li se mora odmah mijenjati?

Član
stvarno neznam kako se momak zove dobio sam ponudu da mijenjam pa se dvoumim posto je to po meni tu negdje a velika je mogucnost da je taj BMW izhandren...
a jel znas odakle je taj sto ti mislis, koji dio grada i valja li ista?

Početnik
cuvaj ti svog seata ..ko bi mjenjo bmw za seata ako je bmw uredu ..a i ta pumpa mi sumnjiva ..:icon_question:

LSD

Član
nego ti jarane reci njemu ako je pumpa u pitanju nek je napravi i onda mu das seata i 300KM pride!ovako ti je macak u vreci

Član
adohera je napisao(la):
stvarno neznam kako se momak zove dobio sam ponudu da mijenjam pa se dvoumim posto je to po meni tu negdje a velika je mogucnost da je taj BMW izhandren...
a jel znas odakle je taj sto ti mislis, koji dio grada i valja li ista?

Nisam sigurna da je to taj,a Eldin mi trenutno nije u kuci pa kada dodje neka pogleda da li govorimo o istom vozilu!!!

Član
hmmm...dobro ti ovo pregledaj prije nego sto uzmes..sumnjivo mi izgleda a i oko te pumpe moze biti saso mange...

Član
ok pa kada dodje nek mi javi ako je to taj jel valja ista to auto ako mu nije proplem;)
a i meni je sumnjivo nekako da to ne napravi pa nije kvar neki od 1000KM pa da je puno za napravit...
vidjet cu ja da povedem nekog ko zna oko tih BMW motora da pogledamo ili ako nista ponudit cu mu da popravi to pa ako bude onda sve uredu ja cu mu dati pare za popravak i svoje auto...

Član
adohera je napisao(la):
ok pa kada dodje nek mi javi ako je to taj jel valja ista to auto ako mu nije proplem;)
a i meni je sumnjivo nekako da to ne napravi pa nije kvar neki od 1000KM pa da je puno za napravit...
vidjet cu ja da povedem nekog ko zna oko tih BMW motora da pogledamo ili ako nista ponudit cu mu da popravi to pa ako bude onda sve uredu ja cu mu dati pare za popravak i svoje auto...

Pozz drug,reko da ti kazem sta znam o tom autu dok je bio kod mog druga bio je prosjecan bmw trebalo se malo raditi na pragovima cini mi se,a sto se tice motora "otkida" fkt ide zdravo,u ostalom dobar je bmw za te pare.Ako je pumpa u pitanju ona je 99km u Motorexu godinu garancije,a zamjeniti je lagano.Pitaj jos sta ako te interesuje...;)

...stanje auta nije samo stanje motora...obrati paznju i na druge stvari...nije jeftino odrzavat bmw-a...a s druge strane neznam ni u kakvom je stanju taj tvoj seat...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.