VR6Boki je napisao(la):djavolica tebi puno belaja prave raznorazni likovi, da ti pokusas skontati ko je to. Nisu to vise ni tako neozbiljne stvari... A mislim da bi se odvrnuti sarafi skontali odmah nakon kretanja, to se mora cuti, ak nisu brezoni na tockovima. Kod nas otpadanje - to jest otkidanje tocka najcesce se desava zbog starosti auta, koji su zahrdjali, pa im ode noseci most il tako nesto, i tockovi se "razidju".
Primijetilo se i te kako...nekoliko dana stalno lupa tocak, a zvuk kao da je guma ispuhana...na pocetku nije bilo toliko bas upadno pa sam kontala da jeste do gume jer je zadnja ispuhana bila, s obzirom da mi takodje neki idiot vec treci put skida kapice sa ventila!Na kraju napusem gume i krenem sa benzinske i opet ista stvar...problem sto su mi i felge i sarafi crni jer sam ih nedavno farbala pa se ne moze bas ni primijetiti, a uvijek po noci gledala sta je, jer vecinom po danu nekih obaveza i ne stignem.Na kraju izadjem preko dana, na parking, pregledam tocak sa svih strana i gume, puni na jednu stranu, pa na drugu, i tek na toj strani se vide sarafi fino da su odvrnuti...od 5 sarafa 4 odvrnuta.