Mana tog mobitela je gubljenje signala i prestanak rada WiFi, ali najcesce ga ljudi prodaju pod ispravan sa tim kvarom koji nakon nekog vremena pocne gubiti signal, odu dva cipa na ploci koja je lako zamijeniti ali jako tesko naci za kupiti, imao sam iphona 3g, 3gs.. 3g isto ima taj problem kao i 3gs i to im je mana, jer to kad ode lakse je naci drugu plocu nego njih za kupiti, a to se takodje moze ostetiti nestrucnom zamjenom oklopa, ja sam ih takodje rastavljao i pravio i mijenjao antenu jer i oina crkne ali rijetko kada...
Kako ces vidjeti to, prvo ako pocne sam prebacivati mrezu na druge mreze to je jedan od pokazatelja, onda kratko gubljenje signala pa vracanje, pocne mobitel dosta mrznuti i stekati nekad se cak i resetuje sam, nekada zna po 20 dana raditi normalno pa onda narednih 15 dana samo gubi siglan i dolazi pa ga skroz izgubi pa ga nema nikako i onda se vrati nakon 7 dana i tako radi cijelo vrijeme.
Ja cu samo reci da ima dosta nedostataka u software-u poput nemogucnosti pravljenja foldera i razvrstavanja slika ili brisanja slika koje su prebacene sa racunara, moras praviti pjesme za zvono tacnije u AAC format pa konvertovati u njegov file da bi ih prepoznao kao ringtone itd, prednost tog mobitela je nevjerovatan i jako precizan i jako osjetljiv na dodir touch screen, jako brza kamera.
Ukratko za mene je taj mobitel smece u odnosu na druge za iste pare koje mozes kupiti, dosta bolje i brze mobitele od toga mozes kupiti. Sad jedino ako ti bas ganjas da imas iPhone posto je to kao mobitel koji "govori ja imam pare"