Iphone 3GS,pitanje

Iphone 3GS,pitanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Danas dobio novu igracku,tacnije iphone 3gs
nisam nikad koristio iphone,al evo ucim se polako.
interesuje me otkljucavanje i to,jel se moze sta zajebat,da radim sam ili da odnesem nekome?
jel neko vec radio otkljucavanje 3gs-a?

Član
kršina je prava,a nije ni skup za pokvarit
jastacu neg donijet,sanel mi odma danas veli zovi cojka,ma necu reko eto me sutra tam pa cu odnijet ;)
znam da sam sposoban da sam to sve uradim,al vise volim kad bi ti nesto pokvario nego ja :D
ja kad bi pokvario valjalo bi mi se vratit ovamo chiki u orange i reci chiko chiko nesto ne radi :D:D:D
eto planiraj da ga napunis i aplikacijama i igricama i svime i svacime,donijecu ti ga sutra navece ;)

moze deyo lock,i idi mi tam napravi u garazi da vidim postove,da te ne lockiramo :D
ugasicemo ti internet ba :D

Član
ja cu samo unlock tj jailbrake a ti ostalo se uci ...aplikacije i to ostalo...uostalom imas Pedju on je doktorirao Iphone:icon_smile:

Član
damko je napisao(la):
ja cu samo unlock tj jailbrake a ti ostalo se uci ...aplikacije i to ostalo...uostalom imas Pedju on je doktorirao Iphone:icon_smile:

pedja nesto doktoriro,daj jos neki kratak a dobar,vic mislim :D:D

ne znam koji je kod njega,al nije 3gs :D:D
ja seljak jedva skonto kako se kartica ubacuje,naviko vadit bateriju :D

Član
ma moze druze....kad god ba...ako hoces navrati i sa Emirom sutra pa cemo kafu popiti...a to je gotovo za 2 sec.

N

nenad

Ja pored Cydie (koju koristim samo za par stvari, npr. kada uradis Jailbreak OS 3.0 moras skinuti aplikaciju da ga otkljucas) koristim Installous, puno je bolji, imas sve najbolje aplikacije sa iTunes Store besplatno, pise ti pored cijena ali ti besplatno skidas :cool:
Ako ti zatreba kakva pomoc, javi, rado cu ti pomoci.

PS: puno ga ljudi blati jer se neznaju koristiti njime i iskoristiti puni kapacitet :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.