Početnik
heh virusi vjerovatno najbolje bi ti bilo da to pocistis ili formatiras a to je jos bolje
mercedes_124 je napisao(la):heh virusi vjerovatno najbolje bi ti bilo da to pocistis ili formatiras a to je jos bolje
tvrdoglavi je napisao(la):mercedes_124 je napisao(la):heh virusi vjerovatno najbolje bi ti bilo da to pocistis ili formatiras a to je jos bolje
i ja mislim da je to,ali ovo mi je prvi put da izbacuje neka upozorenja :icon_rolleyes:
do sad su mi radili svasta nesto,al ovo prvi put...
mercedes_124 je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):mercedes_124 je napisao(la):heh virusi vjerovatno najbolje bi ti bilo da to pocistis ili formatiras a to je jos bolje
i ja mislim da je to,ali ovo mi je prvi put da izbacuje neka upozorenja :icon_rolleyes:
znam kako ti je sve manje i manje imas strpljenja..:icon_biggrin:
nego ti fino skini neki dobar a-v poput eseta, kasperskog i tako pa malo pocisti
ako nista opet jbg zadnja opcija je format ali pokusaj izbjec to jbg
tvrdoglavi je napisao(la):mercedes_124 je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):mercedes_124 je napisao(la):heh virusi vjerovatno najbolje bi ti bilo da to pocistis ili formatiras a to je jos bolje
znam kako ti je sve manje i manje imas strpljenja..:icon_biggrin:
nego ti fino skini neki dobar a-v poput eseta, kasperskog i tako pa malo pocisti
ako nista opet jbg zadnja opcija je format ali pokusaj izbjec to jbg
ma mrsko mi formatirat,valja sve ponovo stimat,instalirat :icon_cry:
koristim avast,al izgleda da je los...:icon_rolleyes:
menjic je napisao(la):E sad DRWEB:
http://soft.softoogle.com/ap/p575.shtml
Skini to ima na sredini narandzasto dugme download.
pa pokreni i klikni start pa ok pa kad zavrsi express scan i ako ima ista dole u listi da je nasao, klikni select all pa cure.
A ako nije ili ako jest kad zavrsi to sto si kliknuo onda klikni gore complete scan, pa dugme start desno ispod slike, kao zeleni trokutic, kao play dugme. i onda opet sacekaj da zavrsi pa ako ima sta u listi dole klikni select all pa cure ili delete.
Onda skini AVIRA antivirus: AVIRA
Pa iskljuci internet i pobrisi sve sto imas od anti virusa tipa Avast, NOD32, Norton Spy Bot, AddAware i tako to [a tek onda instaliraj AVIRA antivirus i restartaj racunar pa ukljuci internet i klikni na kisobrancic kod sata dole desnim pa update i sacekaj da zavrsi pa onda klikni desnim na C disk i klikni Scan with avira antivirus.
Nakon ove cele procedure bi trebalo da si rijesio sve viruse i obezbjedio se za ubuduce, predlazem da recimo jednom mjesecno skeniras sa ovim DRWeb-om.
Eto.
Ali ako hoces da ovo izbjegnes, trajace skoro kao i instalacija, onda jednostavno prebaci sto ti treba i reinstaliraj sve. S tim da opet imas sansu da ti virus ostane negdje. Vjerovatno nece ali eto postoji sansa